reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Taak ! Lipiec sierpien jest MÓJ ! POSTANOWIONE :-D :-D hah koniec z uzalaniem sie !! Bede w ciazy ! ;)))))

Ja tez chce juz nad morze ! Mielno zamieniamy na Sopot aaaa jaram sie tyyyle dobrego wtedy bedzie ze tryskam radoscia ;))
Ja nie mam mniejszych wyplat ale sam fakt bez przesadyzmu to ze jestem tam najmlodsza nie oznacza ze moge robic jak im sie poodoba o nie ze mna te numery ;>

Hej dziewczynki! U mnie weekend tez pracowicie i pod wielkimi znakami zapytania. W sumie jak każdy dzień od środy. Jakieś zawroty, lekkie mdłości ale po południu i wieczorem a nie poranne :D balonik w podbrzuszu klucia a to jajników a to po środku, ból głowy częsty ale okład o drzemka pomagały, w sumie już sama zmiana pozycji z pionowej na pozioma pomagała, tylko się kladlam i przechodziło i wiadomo łóżko jest moim najlepszym przyjacielem. Mimo że w większości się wierce bo usnac nie mogę to przelezala bym z zamkniętymi oczami ciągły dzień. Wczoraj wieczorem musialam aż wziasc sobie 2 magnezy i no-spe bo tak po lewej stronie kul jajnik aż promieniowalo na podbrzusze i pachwine. Temp od piątku wacha się 36,8-37,3. Oczywiście rano żadnych dolegliwości dopiero po porannej toalecie jak się rozruszam zaczyna mnie coś ciągnąć, mulic itp. Ostatnio też tak miałam ze rano procz dziwnego uczucia w glowie nic nie czulam a objawy na wieczór się pokazywały delikatne. I już nie wiem co o tym myśleć. Albo tak jestem wrażliwa na każdą zmianę, albo organizm mnie oszukuje a tak naprawdę znow cos się dzieje z moim cyklem ;) nawet K widzi że coś nie tak wyglądam. W sobotę byliśmy nad zalewem sobie, przyszły ślubny wziął sobie piwo a ja 2galki lodow. Jedna gałkę wmusilam ale mojej ulubionej nie moglam znieść tak samo jak zalatujacego zapachu piwa gdy wiatr zawitał w moja stronę... No nic, nie nakręca się nie czekam bo wszystko się może zdarzyć ale jeśli nasze dziecko będzie tak zlosliwe jak my to pojawiłoby się właśnie w tym cyklu, nie wcześniej nie później tylko właśnie w tym bym miała termin na 10 dni przed ślubem :D

Gosik oby to byly ksiazkowe objawy! :) Idealnie by bylo przed weselem jakby wam sie udalo :) Obys tylko nie przenosila, i porod na sali weselnej hehe :)

Ja niestety nie mam zadnych objawow :( Moze nic z tego ale chce miec nadzieje, nawet jesli jest mala to i tak daje chec do zycia :)

Będzie co ma być nie ma co się nakrecac bo póki nie bedziemy trzymać dzieciaczków na rekach wszystko się może zdarzyć... Trzeba żyć jak do tej pory i dbać o siebie :)

reklama
Do góry