reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Gosik no to podaj termin @ to Madzia cie wpisze na liste bedziemy kibicowac :) Ja mam termin za 9 dni :)

A co do wesela to moi znajomi w tamtym roku tak wycyrklowali ze dzidzia urodzila sie w kwietniu a w maju mieli wesele, ona zdazyla brzuszek zgubic i super im bylo :)

Hmm no to nie wiem czy mi potrzebny ten castangus, ja mam generalnie mega regularne cykle i raczej bez pms... chyba ze prl... A jakie sa objawy za wysokiej prolaktyny?

reklama
podobno bardzo silne napiecie przed @ i szybko odczuwalne objawy na @ tzn bol brzucha jak na @, ale ale ja sie nie znam, no i bardzo silne bole piersi

A no tak :D 27.07 ale pewnie będzie bliżej 30go.ten okres mialam bardzo dziwny,nogdy takiego nie mialam. 2dni plamienie tak jakby mi się zaczynał i zacząć nie mógł jeden dzień normalne krwawienie i następny dzień już końcówka to był 5.07. 7go znow mialam zarozowiony śluz ale bez widocznej krwi i od tamtej pory juz normalnie. Całkiem mi się tam wszystko rozregulowalo... A takie ładne mialam cykle :D

dzien dobry, ja juz po sniadanku, Tomek spi a ja musze kuchnie ogarnac, na obiad mam hamburgery, bo zostaly mi mielone
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Heeejo :-)

Lux ale ty te obiadki robisz smakowite .. chłop ma z toba za dobrze hi hi ;))

Ale ja powiedzialam sobie ze jak zajde to tez kuchnia bedzie moja chyba ze zapachy beda mi przeszkadzac hi hi ;))
Ja pobiegalam sniadanko zjedzone i znow wskoczylam na rower ;>

Mialam miec dzis wolne no ale niestety zabrali bo sie jedna rozchorowala taaa ..

A w tv mtv i nastoletnie matki -.-

reklama
Do góry