reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Hej dziewczyny. Pamiętacie mnie? Tu gosik tylko pod innym nickiem ponieważ nie dało rady tamtego odzyskać.. Podgladalam was co jakiś czas ale nijak nie szło napisać aż zalozylam specjalnie nowa pocztę żeby się dostać tu :D wszystkiego nie nadrobie ale chyba Madzia w ciazy jest tak? Jeśli dobrze po tych paru postach wnioskuję to gratulacje przewielkie ! Tesknilyscie? :D bo ja baaardzo

Gosiiiik! Jasne ze tesknilysmy! Tak Madzi sie udalo i jeszcze paru innym nowym dziewczynkom :) Ja juz sie 6 cykl mecze :( Co tam u Ciebie??

Madzia pozdrowienia i milego wypoczynku dla waszej CZWÓRKI :) :*

Dziewczyny a wy tak na wlasna reke tego castangusa? W czym on niby pomaga?

No to coraz lepiej widzę reszcie tez się uda :) my zrobiliśmy sobie te 3 cykle przerwy ze staraniami. 1.07 przyszla ostatnia @ w poniedziałek mialam owulke a zabawialismy się od soboty do poniedziałku także sam środek płodnych ;) ale nie dlatego że to by te dni. Tak nas coś nalecialo , wcale nie myśleliśmy o staraniach. I chyba tak będzie najlepiej. Podziwiam w
Was ze jeszcze nie zwariowalyscie hihi ;) poprostu dbamy o siebie a będzie co ma być. Lecz gdyby teraz się udało to ja nie wiem co bym zrobiła bo akurat termin byłby na kwiecien tak jak i wesele :D także byłyby niezłe jaja ;) ja się przymierzam od stycznia do tego Castagnusa i jakoś mi nie po drodze widocznie.

reklama
Do góry