reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Obys byla zdrowa i szybko zaskoczyla jak wrocicie do staranek :)

Ja wam powiem ze juz nic nie analizuje, nie patrze czy bede mogla pojsc na macierzynski, czy mam wystarczajaco metrow kwadratowych nad glowa, czy inne *******ety. Jestem juz na to za stara... Teraz liczy sie dla mnie tylko to zeby zajsc i urodzic zdrowe dziecko. Jedno dziecko to jeszcze nie taka tragedia finansowa, jakas kasa sie zawsze znajdzie :) Zaluje tylko ze dopiero teraz do tego dojrzalam.

A w ogole co wy myslicie o tej nowej kampanii rzekomo promujacej macierzynstwo o ktorej teraz tak glosno?

ja uwazam, ze ta kampania to cos chorego, bo kobiety maja prawo decydowac o tym, czy chca miec dziecko, sa takie, ktore naprawde stawiaja na kariere, maja ogromne kredyty i naprawde nie chce lub nie moga miec dzieci

Ta kampania najbardziej zaboli teco chcą a nie mogą. Każda zna pytania typu: a kiedy waszą pora?

Śniło mi sie żę urodziłam blizniaki i na męża krzyczalam żeby szybko podał mi zacisk do pępowiny. Dzieci to na zle i wiecie co? Pojechalismy Dzis na zakupy do miejsca 3o km od naszego. Auto zaczęło stukac na autostradzie i z jechalismy wprost na zajazd do mechanika. Najlepsze jest to ze przegapilismy zjazd do Legnicy o 15 km! A jeździmy często. Auto zostało a po nas przyjechał mój tato. Wszystko dziwne ....

Gdyby auto padło na drodze to laweta z 8oozl by nas wyniosła. Masakra dalej nie wierze. Często mm takie zbiegi okoliczności.

A znaki to chyba takie że czeka nas duuuuzo wydatkow ato na auto 2oo na szafę 7oo .prezent dla chrzesniaka na 2latka i za miesiąc urlop więc wyjazd.

reklama
Do góry