reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

A ja lubię :p Tylko przez te cholerne zapieranie materaca nie skapnęłam się, która to już godzina... Cóż, będzie najwyżej poźna obiado-kolacja :p

reklama
To nie dobrze. Ja generalnie za rzadko jem... Zazwyczaj jedynie sniadanie i obiado-kolację. Powinnam częściej. Ale nie wyobrażam sobie aby moje życie kręciło się jedynie w okół jedzenia... Ostatnio ta pani profesor z lublina wymyśliła, abym jadła co 2h! Nic innego nie będę robić tylko mamlać buzią jakieś jedzenie...

O, dla mnie to niewykonalne tak czesto jeść. Jeden posiłek dobrze z żołądka nie zszedł, a tu kolejne mu się pakuje... Z resztą ja w ogóle rzadko głód odczuwam.

Ja jem średnie, a nawet mniejsze niż średnie. Na śniadanie sałatkę jak zjem z salaty, pomidora/ogórka i kurczaka to do 17-18 nic nie zjem. No, teraz przegryzam ogórka małosolnego bo sobie nastawiłam...

reklama
Do góry