reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

To wspaniale! Jeszcze raz gratuluje z serca <3 :)

Dziewczyny wpisujcie sie na liste zafasolkowanych! Ku pokrzepieniu serc :) Wiek i cykl staran napiszcie.

Z jednej strony to piekne ze sie udaje w koncu po dlugim czasie a z drugiej dolujace ze mozna tyle czekac nawet nie majac zadnej zlej diagnozy ;(

reklama
Heej kobietki ;))

U nas rowniez pogoda piekna leecz z humorkiem juz troche gorzej ..@ sie rozkreca no ale przeciez na nic nie liczylam wiec o co chodzi z tym zlym samopoczuciem? Niee wiem ... i juz nie chce mi sie slyszec "nastepny cykl bedzie wasz" bo too tak juz duzo tych cykli naszych jest hue hue ;)) wiec do przodu bez zadnych podtekstow ;>
Jeszcze dzis do pracy i male naladowanie batryjek , niezmiernie sie ciesze ! Ale jutro pewnie bede umierala z bolu i mam nadzieje ze bede miala sily by odwiedzic rodzinke ;)

Hej Dziewczynki :)
U mnie pogoda piękna, więc dalszy ciąg wielkiego prania. Dzisiaj w repertuarze wietrzenie materacy i pranie pokrowców, bo są brudne.
Humorek taki sobie, bo boli mnie krzyż (na ciotuszę) i czuję się napompowana wodą. Całą buzię mam zapuchniętą...

+Na szczęście mamy w niedzielę w planach spływ kajakowy, który bardzo mi poprawia nastrój. Kochamy wodę, pływanie naszym pontonem lub kajaki właśnie :D Nie mogę się doczekać :D

Faajnie Ewmi , odstresowanie , bycie razem , wspolna zabawa super takie odciecie od tego wszystkiego ... teraz bedzie fajny temat w DDTVN o parach ktore nie moga zajsc ;)) wsluucham sie :-D

Ewelinko, smutek jest bo każda podświadomie jednak liczy, że tym razem się udało. Stąd mała żałoba co miesiąc nawet, jeśli wydaje nam się że na nic się nie nastawiałyśmy.

Cassiah, a to o czym piszecie z tym czekaniem, to właśnie niepłodność idiopatyczna. I w takim przypadku ja byn łapała się wszelkich metod - psycholog, zioła, akupunktura... Coś w końcu musi przełamać jakąś niewidoczną barierę...

reklama
Ewelinka dopiero przeczytalam ze @ przyszla do ciebie :( Tak mi przykro :( Naprawde nie wiem co juz pisac kolejny miesiac na pocieszenie :( Ogladaj DDTvN i pisz co gadaja! Ciekawa jestem.

Ewmi zazdroszcze splywu, baw sie dobrze!! Ja niestety pracuje w swieto :(

Ewmi wieeem tak strasznie sie boje tej nieplodnosci idiopatycznej a raczej idiotycznej !!!! Jak o tym nie slyszalam to bylam szczesliwa ze jestem zdrowa i mialam nadzieje ze wkrotce zajde a teraz to juz nie wiem co myslec ;(

Do góry