reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Jak się nie chciało starać to tych dni płodnych było tak dużo a jak już człowiek podjął decyzję i chce zajść to się okazuję że trzeba się dobrze wstrzelić by się udało :) ja testuję 26-27. 01 więc teraz wszystkie różne dolegliwości będą objawem ciąży :baffled: ale jeśli w tym się nie udało to w następnym będę bardziej ogarnięta z owu :-)

reklama
Ja też już się dopatruję objawów! :baffled: Ochota na kapuśniak... lekki ból w podbrzuszu... senność. Nieee to na pewno nie ze zmęczenia :) To początki ciąży... a tak serio lepiej sobie nie wkręcać, później mniejsze rozczarowanie. W ciąży nigdy nie byłam, ale wydaje mi się, że na początku to raczej nie objawy tylko omamy :-p

Ja bylam w ciazy to nie mialam zadnych obiawow oprocz sennosci ;-)
A u nas wczoraj nie bylo staran, ja chora, ze ledwo oddycham tak katar leci, dzis wg kalendarzyka owulacja, ale ja nie wiem, czy cos z tego bedzie. Wogole maz od pewnego czasu zestresowany i zmeczony praca :-( mam wogole zly humor dzis :-(

wredotka - omamy faktycznie bardziej pasują :rofl2: oby się tylko na nich nie skończyło :)
jeszcze 10-12 dni i można sprawdzać chyba że wcześniej pojawi się @ to będzie kolejny pracowity miesiąc ;-)

To będziemy wiedziały w tym samym czasie. Ja ostatnio nie mam jakoś ochoty na "staranki". Za długie te moje cykle, denerwuje mnie to. Chyba ja też mam dziś kiepski humor... znowu... :-(

Hej kobietki moge sie do was przylaczyc?
Bylam na innym forum ale tam zupelnie inaczej nadaje na falach niz inne dziewczyny i nawet gdy.czlowiek jest mily i zartobliwy to one tego.nie rozumialy ;-) no coz ..
Mam nadzieje ze wy przyjmiecie mnie normalnie do grona i jakos bedziemy trwac w tych staraczkach ;-)
Mam na imie Ewelina 22lata 5cykl staran .. juz tak nie swiruje jak na paczatku staran , teraz zakupilam owu testy robie je i grzecznie czekam na owulacje i na.miesiaczke ktora ma sie niby zjawic 31.01 .. a co u was? Jak wam idzie ?!

reklama
Do góry