Jak się nie chciało starać to tych dni płodnych było tak dużo a jak już człowiek podjął decyzję i chce zajść to się okazuję że trzeba się dobrze wstrzelić by się udało ja testuję 26-27. 01 więc teraz wszystkie różne dolegliwości będą objawem ciąży ale jeśli w tym się nie udało to w następnym będę bardziej ogarnięta z owu :-)
reklama
Ja też już się dopatruję objawów! Ochota na kapuśniak... lekki ból w podbrzuszu... senność. Nieee to na pewno nie ze zmęczenia To początki ciąży... a tak serio lepiej sobie nie wkręcać, później mniejsze rozczarowanie. W ciąży nigdy nie byłam, ale wydaje mi się, że na początku to raczej nie objawy tylko omamy
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja bylam w ciazy to nie mialam zadnych obiawow oprocz sennosci ;-)
A u nas wczoraj nie bylo staran, ja chora, ze ledwo oddycham tak katar leci, dzis wg kalendarzyka owulacja, ale ja nie wiem, czy cos z tego bedzie. Wogole maz od pewnego czasu zestresowany i zmeczony praca :-( mam wogole zly humor dzis :-(
A u nas wczoraj nie bylo staran, ja chora, ze ledwo oddycham tak katar leci, dzis wg kalendarzyka owulacja, ale ja nie wiem, czy cos z tego bedzie. Wogole maz od pewnego czasu zestresowany i zmeczony praca :-( mam wogole zly humor dzis :-(
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Hej kobietki moge sie do was przylaczyc?
Bylam na innym forum ale tam zupelnie inaczej nadaje na falach niz inne dziewczyny i nawet gdy.czlowiek jest mily i zartobliwy to one tego.nie rozumialy ;-) no coz ..
Mam nadzieje ze wy przyjmiecie mnie normalnie do grona i jakos bedziemy trwac w tych staraczkach ;-)
Mam na imie Ewelina 22lata 5cykl staran .. juz tak nie swiruje jak na paczatku staran , teraz zakupilam owu testy robie je i grzecznie czekam na owulacje i na.miesiaczke ktora ma sie niby zjawic 31.01 .. a co u was? Jak wam idzie ?!
Bylam na innym forum ale tam zupelnie inaczej nadaje na falach niz inne dziewczyny i nawet gdy.czlowiek jest mily i zartobliwy to one tego.nie rozumialy ;-) no coz ..
Mam nadzieje ze wy przyjmiecie mnie normalnie do grona i jakos bedziemy trwac w tych staraczkach ;-)
Mam na imie Ewelina 22lata 5cykl staran .. juz tak nie swiruje jak na paczatku staran , teraz zakupilam owu testy robie je i grzecznie czekam na owulacje i na.miesiaczke ktora ma sie niby zjawic 31.01 .. a co u was? Jak wam idzie ?!
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Hej! Pewnie, dolaczaj ;-)