reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

U mnie dni plodne wg kalendarzyka dzisiaj się kończą. Jeszcze może coś dziś spróbujemy, ale nie wiem.
Nie nastawiam się zbytnio na brak @ w tym mscu.

reklama
Moze to ze sie nie nastawiamy to nas mile zaskoczy? Tak czy tak sprobujmy ;-) choc moj maz ostatnio ciagle zmeczony, ale zrobilam dobre papu, kupilam szampana, bo mamy male swieto i zobaczymy ;-)

Hej,
madziolina_p trzymamy kciuki i życzymy miłego wieczoru ;)
U mnie wygląda to następująco: dziś 30 dzień cyklu, według moich obserwacji będzie ok. 40 dniowy. Znów dłuuuugi :( madziolina_p jak robisz jakieś zestawienie kiedy testujemy myślę, że ja w będą coś wiedzieć 24go-25. Może później... Ja też nastawiam się raczej na nie, ale zobaczymy.

ja jestem porąbana. codziennie przeglądam owufriendowe wykresy z ciekawości ile się dziewczyny i w jakim wieku starają tam, i ile zaciążeń na 50 ost dodanych wykresów (mało)..

ja ok 27 będę (lub oby nie) mieć@

reklama
zakocona czyli mniej więcej w tym samym czasie będziemy wiedziały. Powiem Wam, że mnie wczoraj już jakiś dół dopadł. Miałam dosyć wszystkiego, tych starań i myślenia o nich też, ale dziś już jest lepiej. Chyba ta wiosenna pogoda trochę optymistyczniej mnie nastroiła ;).

Do góry