reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Moze to ze sie nie nastawiamy to nas mile zaskoczy? Tak czy tak sprobujmy ;-) choc moj maz ostatnio ciagle zmeczony, ale zrobilam dobre papu, kupilam szampana, bo mamy male swieto i zobaczymy ;-)
madziolina_p
Ja tez! ;-) bo jak nie to z koncem kwietnia do pracy, a nie wyobrazam sobie rocznego dziecka do zlobka wysylac, a i ja bym chciala jedno po drugim
madziolina_p
Wiem wiem ale czym wczesniej tym lepiej ;-)
Hej,
madziolina_p trzymamy kciuki i życzymy miłego wieczoru
U mnie wygląda to następująco: dziś 30 dzień cyklu, według moich obserwacji będzie ok. 40 dniowy. Znów dłuuuugi madziolina_p jak robisz jakieś zestawienie kiedy testujemy myślę, że ja w będą coś wiedzieć 24go-25. Może później... Ja też nastawiam się raczej na nie, ale zobaczymy.
madziolina_p trzymamy kciuki i życzymy miłego wieczoru
U mnie wygląda to następująco: dziś 30 dzień cyklu, według moich obserwacji będzie ok. 40 dniowy. Znów dłuuuugi madziolina_p jak robisz jakieś zestawienie kiedy testujemy myślę, że ja w będą coś wiedzieć 24go-25. Może później... Ja też nastawiam się raczej na nie, ale zobaczymy.
madziolina_p
Zeby @ nie przyszla!!! Bo Zakocona w ciaze nie tak latwo zajsc :-(
reklama
zakocona czyli mniej więcej w tym samym czasie będziemy wiedziały. Powiem Wam, że mnie wczoraj już jakiś dół dopadł. Miałam dosyć wszystkiego, tych starań i myślenia o nich też, ale dziś już jest lepiej. Chyba ta wiosenna pogoda trochę optymistyczniej mnie nastroiła .