reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
My właściwie od 06.01 wychodzi, że codziennie (wczoraj L już nie miał siły :p). Dzisiaj wyszły mi dwie krechy, więc nie ma przebacz i do roboty :p Jutro w takim razie też.

Nawet L się w to "robienie dzieci" wkręcił :D

Ja nie wiem, czy bym tak codziennie na zawolanie potrafila ;-)
Przeczytalam, ze to plamienie to moze byc od pekniecia pecherzyka Graffa i odczopowanie sluzu plodnego wiec trzeba dzialac, wiec moze jutro i pojutrze bfziemy szalec ;-) zobacze, czy bedzie ten sluz ;-)

Ja to ja, ale jak mój Mąż wymięka (hihihi ;)) to znaczy, że lekko nie jest! :D Za to wie już jak policzyć dni płodne, co to pęcherzyk Graffa i zna przebieg całego cyklu... ech kochani są czasem nooo :)

reklama
Hej laski i jak tam?
Mnie chorobsko wzielo, katar i gardlo boli.
Mam niby dni plodne wg kalendarzyka a sluzu plodnego nie widze tylko znow pare kropel krwi takiej brazowej.. Dzis wieczorem moze sprobujemy choc pewnie ten cykl bedzie na marne :-(

Do góry