reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Ewelinka piekna jestes :)

A ja zaglebialam sie troche w temat spermy i juz osiwialam, teraz z kolei wyczytalam ze powinna byc plynna i troche tylko roznic sie od wody (kolor nie ma znaczenia) bo jak jest gesta to znaczy ze facet za malo plynow pije a w takiej plemniki sie slabo poruszaja. A przede wszystkim ze nasze soki powinny ja dobrze rozcienczac bo inaczej mamy jakies tam uplynnianie enzymatyczne ktore trzeba leczyc :/ I wez tu badz madry!

W kazdym razie zazdroszcze wam ze tak zasypiacie po seksie i nie wycieka wam :) Zawsze to ogladalam na filmach i sie smialam ze kobiety wtylone ida spac zamiast do lazienki leciec i smialam sie ze naciagane :) Ja mialam w zyciu 3 partnerow i kazdego mi wyplywala :(

reklama
Ewelinka piekna jestes :)

A ja zaglebialam sie troche w temat spermy i juz osiwialam, teraz z kolei wyczytalam ze powinna byc plynna i troche tylko roznic sie od wody (kolor nie ma znaczenia) bo jak jest gesta to znaczy ze facet za malo plynow pije a w takiej plemniki sie slabo poruszaja. A przede wszystkim ze nasze soki powinny ja dobrze rozcienczac bo inaczej mamy jakies tam uplynnianie enzymatyczne ktore trzeba leczyc :/ I wez tu badz madry!

W kazdym razie zazdroszcze wam ze tak zasypiacie po seksie i nie wycieka wam :) Zawsze to ogladalam na filmach i sie smialam ze kobiety wtylone ida spac zamiast do lazienki leciec i smialam sie ze naciagane :) Ja mialam w zyciu 3 partnerow i kazdego mi wyplywala :(

Mi tez wycieka.... I myslalam,ze to na filmach to sciema. To w końcu dobrze czy źle?

Czesc kochane daaaaaaawno mnie nie bylo masa bowiazkow ale moze dobrze bo czlowiek tyle nie mysli :)

Ostatnia edycja:
Mii tez zawsze scieka po udach :-D :-D ale od razu nie wolno isc do lazieznki bo przeciez nie mozemy tak szybko "Pozbywac" sie zolniezykow .. my mamy zawsze papier blisko siebie i tak sir ratuje i zasypiam alboo leniu****e taak ;))

No wlasnie juz sama nie wiem. Czasami pisza ze rzadka sperma jest niedobra bo zawiera malo plemnikow a ta gesta jest bogatsza a czasem pisza ze powinna byc rzadka szczegolnie po zmieszaniu z plynami kobiety bo inaczej dochodzi do przypadlosci zwanej "uplynnianiem enzymatyzcznym" czyli ze slabo sie rozpuszcza "w srodku" co przeszkadza w zaplodnieniu. No wycieka zawsze ale czasem nawet jak wstane to smialo moge sobie z nia chodzic po domu i dopiero jak pojde siusiu to ona wypadnie tak jakby a czasem do lazienki nie moge zdarzyc bo wszystko na podloge leci :( A spac to napewno nie moglabym bo przy kreceniu sie przez sen napewno by wyplynela.

Ja nigdy nie moge tak wstac , zaczyna juz wyplywac jak tylko moj Ł wychodzi ze mnie , sorki za doslownosc no ale tak sie dzieje heh i nigdy bym nie mogla sobie tak wstac i chodzic bo mialabym cale upackane nogi i podloge do mycia .. przy kreceniu sie w nocy nic mi nie wyplywa ... a tak Kasiu nie ma co czytac , po co szukac sobie nowych tematow i pod gorke robic pewnie niepotrzebnie ..szkoda glowy na to ;))

Hehe no ja tez sie czasem zastanawiam czy nie jestem tu zbyt bezposrednia :p Tylko z najlepsza przyjaciolka i z wami tak gadam :)

No niby nie rozkminiam tego ale ostatnio zaczelam sie zastanawiac bo zauwazylam ze za kazdym razem jest inna i po prostu ciekawi mnie ktora jest ta lepsza ale tylko przeciwstawne odpowiedzi sa...

Ja raczej mialam jednak wczoraj owu bo mnie bolaly jajniki i byl sluz jak bialko kurze a dzis sutki bola, 17 d.c. No to przede mna 2 tyg czekania :) Ahh niech juz szybko zleca!!! :)

hej ja juz od siodmej mam mala Madzie pod opieka, potem kolo 14-tej babcia ja odbiera a ja jade do pracy, dziecko spokojne, tylko na rekach lubi ciagle byc, teraz po mleku spi w gondoli a potem czeka nas spacerek :biggrin2:

reklama
Do góry