reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Dobre pytanie, muszę po obserwować, zazwyczaj jest średnio gesta i biała ale i tak muszę po obserwować....

reklama
A ja się nad tym nie zastanawiam.. Sperma reaguje jeszcze z naszymi sokami - kwaśne ph przyspiesza jej upłynnianie. Poza tym zawsze po długo leżę, albo zasypiam wtulona w Mężulciowego cycuszka, pod jego skrzydełkiem :D
Lux, ja jestem przygotowana. Czekam zniecierpliwiona na wiadomość.

hej, ja niedawno wstalam :biggrin2: ide zaszykowac se wszystko na obiadek, dzis mintaj w sosie smietanowym plus talarki ziemniaczane i surowka :-D potem mamy w planach dwa dlugie spacerki​

Heeej kobiety ;)

ja mam weekend pełen wrażeń ;)) znaczy się dziś już może troszkę spokojniej ..Ł ma pracujący wczoraj odwiedziłam go w pracy bo było otwarte lotnisko dla wszystkich ;) dziś już poojechał troszkę dalej ..ale aby nie zanudzać się sama wzięłam sobie siorke na noc ;))
wczooraj miałam także dwóch brzdąców do bawienia małego Oskarka 11265229_702213189905169_4850293108740760744_n.jpg i Luizkę ale z nią zdjęcia nie wstawiee bo nie przeslali mii ;)) dzieeci są takie kochane i po dwóch takich maluchach padłam wczoraj wieczorem raz dwa a jeszcze byliśmy na urodzinach to się musiałam przemęczyć by wytrzymać :))

też dzisiaj miałam w planach długi spacer ale wieję u nas paskudnie ;// .. nie mam pomysłu na obiad -.-

a co do spermy u mojego zawsze jest gęsta i biaława i duużo ..chyba że kochamy się zbyt często to już nie jest taka sama tylko mniej jej i taka rzadsza

Załączniki

• 11265229_702213189905169_4850293108740760744_n.jpg
    11265229_702213189905169_4850293108740760744_n.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 44
taaak ale wczoraj widząc ślepka Ł patrzącego na mnie jak rozpieszczam i bawię takie dzieciątka to widok beezcenny i mega go to rozczula ;) wiem że jest na prawdę gotowy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry