reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

nieee rób w piątek głupolu boo szkoda testu :D i jeszcze się zawiedziesz (oby nie) ale tak wczesne testowanie nie pokaże Ci dwóch kresek rzadko się zdarza pozytywny test przed terminem @ ;)

a co to takiego zrobić u teściowej w domu ? przecież nikt z Tobą nie idzie do łazienki tylko Ty sama i test ;))
ja wiele razy robiłam u teściowej jak zostawaliśmy na noc i nie czułam się jakoś dziwnie czy coś .. normalna sprawa ;)

reklama
No moze masz i racje hehe ale ta moja niecierpliwosc!
A wiesz jak to jest, jak zrobie w pt to jak bedzie negatyw to bede sobie tlumaczyc, ze za wczesnie, a w ndz ja neg i dzien przed terminem to bede smutna hehe

Aj, Madziu, Madziu... Czy Ty na prawdę chcesz ciągle się rozczarowywać? Rozumiem, że koniecznie chcesz wiedzieć jak najszybciej. Ale tutaj pośpiech na żadnym etapie nie jest wskazany i tylko dokłada Ci stresu. Poczekaj spokojnie na termin @ i następnego dnia dopiero testuj. Sama wiesz, że w przypadku sikańców każdy dzień poźniej daje wiarygodniejszy wynik, a przed terminem, tak jak mówi Ewelinka, mogą wychodzić fałszywie ujemne. Tylko się zdenerwujesz. A jak koniecznie chcesz wiedzieć, to biegnij na betę.

Madzia, nikt na Ciebie nie krzyczy. Martwimy się tylko, że znowu będziesz przeżywać i niepotrzebnie się denerwować. To tylko nasza troska, prawda dziewczyny?

Ewelinko, masz rację z tą cierpliwością. Czasem mam wrażenie, że nasze problemy tego właśnie mają nas najbardziej nauczyć - cierpliwego czekania na największy skarb. I wiary, że w końcu ten skarb znajdzie się w naszych ramionach :)

Lux, czekam cierpliwie. Nie stresuj się :)

reklama
Do góry