reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
jestem juz w pracy :biggrin2: przed wyjazdem byla u mnie dobra kolezanka pytac sie czy od poniedziałku do 2-3 czerwca bede mogla w godzinach wolnych od pracy zajac sie wymiennie z jej tesciowa jej 4-mieseiczna corka,bo ona wyjezdza na zbior tytoniu do De, zgodzilam sie, mala bardzo lubie i kaska wpadnie :biggrin2:

Dzień dobry kobietki :-) Ale mnie wczoraj wymeczyla dentysta, w nocy się budzilam i czulam dalej dziąsło. A niby nic tam nie było do robienia..... Jeszcze tylko jedna wizyta i wszystko będę miała elegancko.

Miłego weekendu Wam życzę a przede wszystkim dużo relaksu!

PaniAg, współczuję denstysty. Ja byłam 4go, ale za 1 razem udało się opanować sytuację.
U mnie weekend pracujący - ja w garażu poleruję felunek na sezon, a Mąż ma 6-dniowy tydzień pracy. Właśnie zjadłam śniadanko - brokuła, którego mialam niby zjeść wczoraj, ale zamiast brokuła zjadłam krwistego stejka :D

Później ze znajomymi jedziemy na noc muzeów :) Fajnie :) Będzie przyjemny wieczór :)

Czesc kochaniutkie :) Slabo mam teraz czas pisac bo nowa praca, przeprowadzka no i intensywne staranka ;) A w wolnych chwilach pracuje nad tlumaczeniami takze zajeta totalnie.

Zagladam czasem do was podpatrzec czy sa juz jakies dwie kreseczki a tu same @ :(

Wiecie co tak sobie wczoraj myslalam jak powinna wygladac prawidlowa sperma? Bo zauwazylam ze u mojego jest roznie. Wiem ze to troche od diety zalezy ale wczoraj sie zmartwilam bo akurat chyba byla owu a u niego sperma przezroczysta i rzadka jak woda :( Czytalam ze w takiej to nie ma plemnikow i sie zdolowalam :( Tez sie czasem waszym tak zdarza? Bo jak sobie przypominam to czasami u mojego tak jest bo po przytulankach nie dobiegne do lazienki bo mi cieknie po nogach na podloge :/

reklama
Czesc kochaniutkie :) Slabo mam teraz czas pisac bo nowa praca, przeprowadzka no i intensywne staranka ;) A w wolnych chwilach pracuje nad tlumaczeniami takze zajeta totalnie.

Zagladam czasem do was podpatrzec czy sa juz jakies dwie kreseczki a tu same @ :(

Wiecie co tak sobie wczoraj myslalam jak powinna wygladac prawidlowa sperma? Bo zauwazylam ze u mojego jest roznie. Wiem ze to troche od diety zalezy ale wczoraj sie zmartwilam bo akurat chyba byla owu a u niego sperma przezroczysta i rzadka jak woda :( Czytalam ze w takiej to nie ma plemnikow i sie zdolowalam :( Tez sie czasem waszym tak zdarza? Bo jak sobie przypominam to czasami u mojego tak jest bo po przytulankach nie dobiegne do lazienki bo mi cieknie po nogach na podloge :/

moja ma gesta :-)
Ewmi duzo bede Ci miec do napisania, przygotuj sie :-D

Do góry