reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
czyli mały boboś ;)))
//eh zły dzień dziś mam ! może jakiś kop w tyłek na ogarnięcie się już ??:baffled::-(

masz kopa ode mnie :-D raczej maly szatan, heh, obudzila sie i mialczy jak kot, bo za mama teskni :no: i szuka cyca, bo ona ja dokarmia niekiedy cycem, musze jej dac amciu i wio na spacerek, oby mi usnela w wozku, a potem do pracy i dzien zleci

noo dzięki Lux :D już mi lepieeej !

oooj tak najgorzej jak takie małe za mamusią woła i tęskni .. widać wtedy jak dziecko przywiązane jest do mamusi ;)) ja też nie raz jak mam małe dzieciątko na kilka godzin to pierwsza godz jest najgorsza bo szukają mamusi a później już coraz lepiej ;))

noo dzięki Lux :D już mi lepieeej !

oooj tak najgorzej jak takie małe za mamusią woła i tęskni .. widać wtedy jak dziecko przywiązane jest do mamusi ;)) ja też nie raz jak mam małe dzieciątko na kilka godzin to pierwsza godz jest najgorsza bo szukają mamusi a później już coraz lepiej ;))

jej mama w sobote wyjechala i w niedziele mala tak plakala, ze masakra z tego co wiem, dobra smark maly nakarmiony i idziemy da da :-D potem sie odezwe pewnie dopiero z pracy

Madzia po co tak szybko testujesz ? nie lepiej za testować w niedziele chociaż jak już jesteś taka niecierpliwa .. piątkowy test nie da ci aż tak wiarygodnego wyniku

..czasem dobrze nie mieć objawów

Zapraszam dziewczyny, ktore zamierzaja starac sie o dziecko od nowego roku.
Mozemy 3mac sie razem!

Poniżej lista staraczek:

Cassiah, 28 lat, 2cs, @ 1.04
Ewelinakotalek, 22 lata, 8cs, @ 02.06 aktualne dane moje ;)
Wredotka, 29 lat, 7cs, @ 20.04
madziolina_p, 29 lat, 3cs, @ 25.04
EwMi, 26 lat, 8cs, @ 01.05

Gosik 93, 21 lat, 3cs, @ na czekaniu

dziewczyny podawajcie swoje @ bo tutaj to już przeterminowana lista ;))

reklama
Ja 25.05 mam termin @ . Ewelina aj bo jestem niecierpliwa, ale wiem, ze moze nie wyjsc, a na tescie napisane, ze zrobic w dzien @ .
Tylko w sob mamy komunie z samego rana, a potem jedziemy do tesciow na noc, wiec u nich nie bede testowac. Takze mam 2 testy i jeden robie z rana w pt, a drugi w pon rano jak nie dostane.
Dzis 24dc

Do góry