reklama
Ja w przyszlym tygodniu kupie sobie mastodynon i zacznę go brać. Obniża prolaktynę, reguluje cykle, przywraca owulki, wydłuża fazę lutealną i nieweluje niedomogę ciałka żółtego. Czyli idealne dla mnie.
to jest na recepte?
Fsh robilam w 3 dc
ja rok temu robilam tsh i nie wiem czy powtorzyc je znow?
Ja bym zrobiła. Rok temu robilam przed wizyta u endokrynologa mialam 2,5. Mówiłam temu konowałowi ze chce się starać o dziecko a ten ze wynik idealny. :/ nie czytałam wtedy nic sama bo podchodziłam na luzie jeszcze a tu się okazuje ze do 1,5. :/
Ja bym zrobiła. Rok temu robilam przed wizyta u endokrynologa mialam 2,5. Mówiłam temu konowałowi ze chce się starać o dziecko a ten ze wynik idealny. :/ nie czytałam wtedy nic sama bo podchodziłam na luzie jeszcze a tu się okazuje ze do 1,5. :/
ja mialam 1,75 i lekarz mowil, ze idealne do zajscia mam :-)
PaniAg
Fanka BB :)
Otóż to! I w bliskim otoczeniu roi się od USG.najgorszy jest bol, gdy my tyle sie staramy a w rodzinie ciagle ktos zaciaza
Któregoś dnia nasz wątek na tym forum przeniesie się na wątek zaciazonych mamusiek. Trzeba wierzyć w to tak jakby to juz się stalo!!! :-)
reklama
ja w to mocno wierze :-)Otóż to! I w bliskim otoczeniu roi się od USG.
Któregoś dnia nasz wątek na tym forum przeniesie się na wątek zaciazonych mamusiek. Trzeba wierzyć w to tak jakby to juz się stalo!!! :-)