reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Hej :) ja w pracy. Madziu trzymam kciuki! Owulacyjne ładnie Ci wyszły. Skąd masz teraz testy? Ja nadal allegro. Masz jakies inne... Lepsze? Dzis mój 21 dc zrobilam badania z krwi. Wczoraj test owu pozytywny. Zastanawiam się czy lekarz nie chcial tych badan juz po owulacji :/ a u mnie tak późno jest. No ale zrobilam najwyżej powtórzę po wizycie. (obym nie musiała). My tez ten tydzień będziemy działać. Może sie uda. Caluje Was.

reklama
Hej :) ja w pracy. Madziu trzymam kciuki! Owulacyjne ładnie Ci wyszły. Skąd masz teraz testy? Ja nadal allegro. Masz jakies inne... Lepsze? Dzis mój 21 dc zrobilam badania z krwi. Wczoraj test owu pozytywny. Zastanawiam się czy lekarz nie chcial tych badan juz po owulacji :/ a u mnie tak późno jest. No ale zrobilam najwyżej powtórzę po wizycie. (obym nie musiała). My tez ten tydzień będziemy działać. Może sie uda. Caluje Was.

kurcze lato idzie, niech te brzuchy zaczna sie pojawiac :-)

Za każdym razem jak jestem w laboratorium dziewczyny na glukozę przychodzą. Takie ladne brzuszki mają... A mi smutno że ja badania z innego powodu robię :'(

I będziemy narzekać... Nie nie, ja nie będę!!! Mam koleżankę w ciąży teraz jest. Boże jak ona narzeka. Mam ochote nią potrząsnąć i powiedzieć: Obudź sie setki dziewczyn o tym marzy a Ty chodzisz i narzekasz że w ciąży taaaak ciężko... Wrrrrr

I będziemy narzekać... Nie nie, ja nie będę!!! Mam koleżankę w ciąży teraz jest. Boże jak ona narzeka. Mam ochote nią potrząsnąć i powiedzieć: Obudź sie setki dziewczyn o tym marzy a Ty chodzisz i narzekasz że w ciąży taaaak ciężko... Wrrrrr

nie rozumiem tych marud, zamiast sie cieszyc to wszystko na nie, brak slow

Luxu a nawet nie wiesz jak mnie to denerwuje. Ale jak ktoś sie nie starał jakos specjalnie o dziecko to nigdy tego nie zrozumie. Zreszta ona narzeka na wszystko. Ma juz dzieciaczka ma 3 czy 4 latka to narzeka ze nie może odpocząć tylko musi się z córką bawić. Szczęście że poza pracą praktycznie nie mamy kontaktu bo rozmowa z nią przygnębia, sprawia że czuje sie gorzej zmęczona od niej ;)

Luxu a nawet nie wiesz jak mnie to denerwuje. Ale jak ktoś sie nie starał jakos specjalnie o dziecko to nigdy tego nie zrozumie. Zreszta ona narzeka na wszystko. Ma juz dzieciaczka ma 3 czy 4 latka to narzeka ze nie może odpocząć tylko musi się z córką bawić. Szczęście że poza pracą praktycznie nie mamy kontaktu bo rozmowa z nią przygnębia, sprawia że czuje sie gorzej zmęczona od niej ;)

najlepsze sa takie, co wpadly i naprawde psioczyly na ciaze,a potem na pokaz brzuch glasakaly :-D

Hej Dziewczyny :)
Ha dzisiaj jadę wybierać z moją ciężarną koleżanką mebelki do pokoju ich Dzidzi :) Na szczęście ona na nie narzeka. A czy ja będę narzekać? Czas pokaże. Bo może się okazać, że np będzie mi bardzo ciężko faktycznie. I co wtedy?

Ja temperatury nie mierze, śluzu się nie doszukuję, testów owu nie robię. Mam to w nosie. Nie będę sobie ryła tym czachy.

Lux, na koty chyba nic nie poradzisz. Jedyne, co mogę Ci poradzić to tzw półpokrowiec obejmujący przód auta i dach. A kół Ci nie obszczywają te koty? Bo ja to dostaję szału jak widzę jak obszczywa mi auto albo jak idzie jakiś debil z psem na spacerze, a kundel hyc, noga do góry i leje mi na koło... No zabijałabym. Auto to nie krzaczek i nie jest elementem krajobrazu. Tylko czująś własnością, która jego kundel niszczy!

Wredotko, co lekarz Ci mówił zlecając badania? Mój wytłumaczył, której fazy są to badania i w którym momencie mam zrobić badania np że na 7 dni przed kolejną miesiączką. W owulację to byś jedynie LH mogla badać w poszukiwaniu piku, no i Ty byłaś po owulacji, z tego co rozumiem. Ale tego się nie praktykuje w ogóle. Więc pewnie badania będą do powtórki.

reklama
Do góry