reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

My też odkladalismy od lutego no ale poszło na zaliczki na salę itp ;) masakra z tym zaklepywaniem terminów na rok przed ślubem ;) a po rozmowach z ludźmi od sali dj i foto to parę umow podpisanych mają na 17,18rok...od sali mają juz wypłacona zaliczkę na 2020 ;) przecież to można milion razy się rozstać i z parę razy umrzeć ;) nie wyobrażam sobie planowania tego i myślenia przez 4-5lat... Ale co kto lubi :)

reklama
My też odkladalismy od lutego no ale poszło na zaliczki na salę itp ;) masakra z tym zaklepywaniem terminów na rok przed ślubem ;) a po rozmowach z ludźmi od sali dj i foto to parę umow podpisanych mają na 17,18rok...od sali mają juz wypłacona zaliczkę na 2020 ;) przecież to można milion razy się rozstać i z parę razy umrzeć ;) nie wyobrażam sobie planowania tego i myślenia przez 4-5lat... Ale co kto lubi :)

tez takiego planowania dlugiego nie lubie, traci sie ta przyjemnosc

Lux oczami wyobrazni widzialam twojego faceta jak wylozyl sie na tej podlodze i smialam sie sama do siebie ;)

Wgoracej gratulacje!!! I przychodz tu czesciej, pisz co i jak :) Fajnie by bylo jakbys sie wpisala na liste co bysmy mogly sobie zagladac ku pokrzepieniu serc :)

Apropos, Madzia zaktualizuj liste! :)

PaniAg kciukasy!!

Maj bedzie nasz dziewczynki!

U mnie powoli zaczyna sie sluz plodny, ja narazie jestem daleko od mojego S. ale w srode sie widzimy juz i zaczynami staranka, codziennie do niedzieli, bo wtedy znow wyjezdza ale to akurat bo owu mam miec pt-sob :)

Wlasnie patrze jaka w Polsce slaba frekwencja wyborcza - 12 % smutne to... Moze i nie ma na kogo glosowac ale potem niech ludzie nie narzekaja! Dziewczyny idzcie na wybory i zaglosujcie na kogos antysystemowego! Trzeba odsunac te stare swinie od koryta!

Ja tez sobie nie wyobrazam, nic tylko miec sale weselna!
A oto moj dzisiejszy test owu

Załączniki

• 1431272313314.jpg
    1431272313314.jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 37
Lux oczami wyobrazni widzialam twojego faceta jak wylozyl sie na tej podlodze i smialam sie sama do siebie ;)

Wgoracej gratulacje!!! I przychodz tu czesciej, pisz co i jak :) Fajnie by bylo jakbys sie wpisala na liste co bysmy mogly sobie zagladac ku pokrzepieniu serc :)

Apropos, Madzia zaktualizuj liste! :)

PaniAg kciukasy!!

Maj bedzie nasz dziewczynki!

U mnie powoli zaczyna sie sluz plodny, ja narazie jestem daleko od mojego S. ale w srode sie widzimy juz i zaczynami staranka, codziennie do niedzieli, bo wtedy znow wyjezdza ale to akurat bo owu mam miec pt-sob :)

Wlasnie patrze jaka w Polsce slaba frekwencja wyborcza - 12 % smutne to... Moze i nie ma na kogo glosowac ale potem niech ludzie nie narzekaja! Dziewczyny idzcie na wybory i zaglosujcie na kogos antysystemowego! Trzeba odsunac te stare swinie od koryta!

my na wyborach nie bylismy, nie chodzimy nigdy, powodzenia przy starankach Kochana :-)

Gosik czesc kochana! Powodzonka z weselichem i nie przekladaj staranek! Widzisz jak my tu sie meczymy zeby zajsc. Odpusc sobie i nie zabiezpieczaj sie a los sam wybierze najlepszy moment :)

Dobra dziewczyny, prosze o interpretacje 
Ostatni raz kochalismy sie wczoraj rano o 3. Czy dzis tez sie przytulac?
Wolala bym dziewuszke to dzis chybanie?
Jak dobrze interpretuje to owu powinna byc dzis, a od wczoraj od 3 w nocy to plemniczki chyba powinny przezyc?

Dobra dziewczyny, prosze o interpretacje 
Ostatni raz kochalismy sie wczoraj rano o 3. Czy dzis tez sie przytulac?
Wolala bym dziewuszke to dzis chybanie?
Jak dobrze interpretuje to owu powinna byc dzis, a od wczoraj od 3 w nocy to plemniczki chyba powinny przezyc?

juz pisala na innych watkach, za masz duze sznase na dziewuszke, bo owu byla wczoraj, co widac

reklama
Mierzycie tempie? Ja tylko tydzień przed @ i zawsze wiem kiedy będzie paskuda. Strasznie mnie stresuje każdy skok ispadek bo spadek to koniec marzeń ze tym razem....

Do góry