reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ja tez nie mierze bo tak jak piszesz, kazdy spadek tylko bedzie mnie stresowal, a moze nie potrzebnie ;) Wole sie ludzic i zyc nadzieja bo przyjemnjej zlatuja te dwa tygodnie :)

Madziu ja sie nie znam na tych testach. Nie robie ich bo po obserwacji kilku cykli wiem kiedy mam owu, co miesiac to samo - ok 10 d.c. pojawia sie sluz, ok 14-16 jest go na maxa duzo i wyglada jak bialko jajka a nastepnego dnia zaczyna sie pokazywac bialy i straaaasznie sutki bola i pieka, wiec to dzien po owu. Ale czytalam u cb na profilu ze ty zaszlas w ciaze w 10 dc to nie powinnas wtedy probowac?

hejoo baby, ja juz po pracy, w pracy nic nie pisalam, bo dzieciaki popsuly komputer, myszka zepsuta, kopana baza z dyskami dlugo nie wytrzymaly heh, a lapka tam zabierac sie boje, bo moga mi zalac lub cos. zaraz biore sie za obiad, dzis kurak z sosem, buraczki plus ryz :biggrin2:

Ja tak jak pisalam nie zdolalam meza namowic na przytulanki, a tak naprawde to nie mialam sumienia, bo zapytal kiedy owu jest to mowie, ze dzis tzn wczoraj i nawet chcial sie biedak na sile zabierac, ale i ja ochoty malo mialam, wiec niedzielne poranne bzykanko musi wystarczyc 

No nie wlasnie i nic na sile! Ja tylko mam w glowie, ze moglismy wiecej zrobic i ze plemniczki nie przezyly. Co miesiac tak mysle, choc teraz sliczne testy owu wyszly i taka mam nadzieje

reklama
mam dosc tych bezpanskich kotow, naprawde je lubie, glaszcze, dokarmiam itp, a one ciagle okupuja moje auto, to, ze siedza pod autem zrozumiem, bo jest cieply silnik, ale niz zdzierżę tego, ze chodza po mojej masce! one maja "opiekunke", taka pania przedszkolanke, to co do niej mam isc po kase na lakiernika?! no szlag mnie trafia, ile mam przeganiac te siersciuchy??!​

Do góry