reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Lux, dobrze, że się odzywasz, bo momentami miałam czarne myśli... Przykro mi, że @ przyszła. Tulę mocno :* Choć 2,5dniowa to chyba trochę za krótka? A robiłaś jakieś testy?

reklama
swiezo po zabiegu gdy ciaze stracilam zdarzaly sie krotsze, ale minal rok i juz powinno wszystko wrocic do normy, no nic, w lipcu czeka mnie lekarz, na razie na luzie jeszcze podchodze

Ja tez wychodzę z założenia ze jak @ przyjdzie teraz to chociaz nie będę rodzic w grudniu bo to problem w szpitalach, Boże Narodzenie, Sylwester, mojego Męża caly grudzień nie ma w domu bo jest zawalony praca i nikt mu nie da urlopu. Aaaaa taaaak w styczniu to na spokojnieee sobie urodzimy :D

reklama
Ja tez wychodzę z założenia ze jak @ przyjdzie teraz to chociaz nie będę rodzic w grudniu bo to problem w szpitalach, Boże Narodzenie, Sylwester, mojego Męża caly grudzień nie ma w domu bo jest zawalony praca i nikt mu nie da urlopu. Aaaaa taaaak w styczniu to na spokojnieee sobie urodzimy :D
no w karnawale he he, inni bede balowac a my wyc z bolu na porodowce :-D

Do góry