reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Wredotka to jeszcze nic nie znaczy! Ja wciaz trzymam kciuki!! Byloby super! :)

A ja wczoraj sie dowiedzialam ze kolezanka ktora walczyla 7 lat w koncu zaszla i to jest juz w 3 mies :D I to onaa endometrioze!! Co prawda to juz jej 3 invitro ale nie wazne, i tak to bardzo budujace! Ona juz tak cierpiala... i udalo jej sie przed 30stka. Boze tak sie ciesze :) Jak jej sie udalo to nam kiedys tez!! :)

reklama
heeej kobiety ;*
taaak bardzo pogoda rozpieszcza że szyybko się ogarnę i raczej odkurzę rower który jest samotny w piwnicy ;)))
kobiety przy tak pięknych dniach których zapewne będzie coraz więcej zaskoczymy i nawet nie będziemy wiedziały kiedy ;)) nasze samopoczucia już są zapewne lepsze niż w pochmurną , ciemną zimę ;)) więc lada moment i posypią się teściory z pięknymi kreseczkami ;***
wredotka @ nie ma więc jest zawsze jakaś nadzieja ;*
ja mam tyyle dobrej energii że aż jestem w szoku i mam tyle planów na dzisiejszy i jutrzejszy dzień że aż się boję że mi dnia zabraknie hi hi ;*
Kasiu super wieści ;)) my też będziemy się niedługo takimi cieszyć w naszym życiu ;))))

Doberek :)

Wredotka szkoda, że nie wyszło.
Co za badania będziesz miała? Jeśli mogę spytać :sorry2:

Jakie macie dziś plany? U nas piękne słońce więc pralka będzie cały dzień chodzić. Trzeba korzystać. w międzyczasie uprzątnę przed domem i odkurzę i umyję auto. Taka rozrywkowa jestem :-D

aleee dzionek :)
posprzątałam, zrobiłam obiadzio , zajęłam się sobą , umyłam samochód , później przyjechał Ł i nawet dał się namówić na mała przejażdżkę rowerową :)) kochaany <3 teraz robi dla nas kolacyjkę :)) milusio , więcej takich dni poproszę :))
a ja ? ja idę myjki , robię wyrko , biorę moje ulubione piwo ze sobą , michu zrobi popcorn i oglądać mecz będziemy ! ;]
taaaak beztrosko ;))

miłego kochane !
trzymam mocno za was kciuki &&&& i nie zapominam że jesteście tutaj ;*

Hej ja też wieczór z piwkiem i Mężulkiem. On ogląda film a ja dziergam na szydełku prezent dla kolezanki- podkładki pod kubek :D jedna zrobilam na próbę i calkiem mi sie podoba, ale trzeba jeszcze troche dopracować to i owo i powinna byc zadowolona :) caluski.

reklama
Do góry