reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Wredotka to jeszcze nic nie znaczy! Ja wciaz trzymam kciuki!! Byloby super! :)

A ja wczoraj sie dowiedzialam ze kolezanka ktora walczyla 7 lat w koncu zaszla i to jest juz w 3 mies :D I to onaa endometrioze!! Co prawda to juz jej 3 invitro ale nie wazne, i tak to bardzo budujace! Ona juz tak cierpiala... i udalo jej sie przed 30stka. Boze tak sie ciesze :) Jak jej sie udalo to nam kiedys tez!! :)

reklama
heeej kobiety ;*
taaak bardzo pogoda rozpieszcza że szyybko się ogarnę i raczej odkurzę rower który jest samotny w piwnicy ;)))
kobiety przy tak pięknych dniach których zapewne będzie coraz więcej zaskoczymy i nawet nie będziemy wiedziały kiedy ;)) nasze samopoczucia już są zapewne lepsze niż w pochmurną , ciemną zimę ;)) więc lada moment i posypią się teściory z pięknymi kreseczkami ;***
wredotka @ nie ma więc jest zawsze jakaś nadzieja ;*
ja mam tyyle dobrej energii że aż jestem w szoku i mam tyle planów na dzisiejszy i jutrzejszy dzień że aż się boję że mi dnia zabraknie hi hi ;*
Kasiu super wieści ;)) my też będziemy się niedługo takimi cieszyć w naszym życiu ;))))

Doberek :)

Wredotka szkoda, że nie wyszło.
Co za badania będziesz miała? Jeśli mogę spytać :sorry2:

Jakie macie dziś plany? U nas piękne słońce więc pralka będzie cały dzień chodzić. Trzeba korzystać. w międzyczasie uprzątnę przed domem i odkurzę i umyję auto. Taka rozrywkowa jestem :-D

aleee dzionek :)
posprzątałam, zrobiłam obiadzio , zajęłam się sobą , umyłam samochód , później przyjechał Ł i nawet dał się namówić na mała przejażdżkę rowerową :)) kochaany <3 teraz robi dla nas kolacyjkę :)) milusio , więcej takich dni poproszę :))
a ja ? ja idę myjki , robię wyrko , biorę moje ulubione piwo ze sobą , michu zrobi popcorn i oglądać mecz będziemy ! ;]
taaaak beztrosko ;))

miłego kochane !
trzymam mocno za was kciuki &&&& i nie zapominam że jesteście tutaj ;*

Hej ja też wieczór z piwkiem i Mężulkiem. On ogląda film a ja dziergam na szydełku prezent dla kolezanki- podkładki pod kubek :D jedna zrobilam na próbę i calkiem mi sie podoba, ale trzeba jeszcze troche dopracować to i owo i powinna byc zadowolona :) caluski.

reklama
Do góry