reklama
bedziemy miec roztanczone pociechyMarzę o takim karnawale!
madziolina_p
Fanka BB :)
A kiedy termin @ zuzka?
u mnie tez pod gorkeWitajcie po dlugiej przerwie, moze jeszcze mnie ktos pamieta musialam odsapnac i porzucic schizy, u mnie wciaz jedna kreska niestety
Doberek
Jutro testujesz? Trzymam kciuki
Gosik gratuluję decyzji o ślubie :-)
Ewmi też miałam skromny ślub. Może nie aż tak jak twój, bo moja mam zawsze musi wtrącić swoje 3 grosze ale 10 nas nawet nie było a i to dla mnie było za dużo . też jestem dzikusem
Pewnie, że takHej Edziook będzie kolejny cykl nowe szanse :-* u mnie cisza narazie.
Jutro testujesz? Trzymam kciuki
Kolejny cykl, kolejna szansaEdziook przykro ale głowa do góry , cycki do przodu i brniemy w to dalej razem ;*
Gosik gratuluję decyzji o ślubie :-)
Wiesz za lekko być nie może bo wtedy się nie docenia ;-). Najczęściej zachodzą te które wcale nie chcą i mimo zabezpieczenia. Ja jestem tego przykładem. Teraz chcę więc muszę swoje wyczekać ;-) Wierzę że się uda. Kiedy? Tego nie wiem. Ale się udaEdziook przykro mi z powodu wrednej @ To dopiero poczatek, wkrotce sie uda :* Mnie niestety nie pocieszaja stwierdzenia ze rzadko sie udaje za pierwszym razem, ja wrecz mysle ze najczesciej sie udaje za pierwszym. To nawet widac w ankiecie na forum, prawie 40% z dziewczyn zaszla w pierwszym cyklu... Ale to moze znaczyc tez ze im dluzej sie staramy tym blizej jestesmy celu Przynajmniej statystycznie
To fakt Ewelinka, znam osoby co zaszly w okres albo w dni nieplodne. Dlatego tez mowi sie na te dni nieplodnosc wzgledna i w ogole mowi sie ze ta antykoncepcja kalendarzykowa to bardzo niepewna bo szanse na zajscie zawsze sa. Ja nawet mam 2 kolezanki co zaszly biorac tabsy (!) Mimo ze nie ominely zadnej tabletki! A niby z tabsami to nie ma owulacji.
Ewmi też miałam skromny ślub. Może nie aż tak jak twój, bo moja mam zawsze musi wtrącić swoje 3 grosze ale 10 nas nawet nie było a i to dla mnie było za dużo . też jestem dzikusem
madziolina_p
Fanka BB :)
:-( wredotka :-* ale narazie @ nie ma!
reklama