reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Witajcie po dlugiej przerwie, moze jeszcze mnie ktos pamieta musialam odsapnac i porzucic schizy, u mnie wciaz jedna kreska niestety

Doberek :)
Hej Edziook będzie kolejny cykl :) nowe szanse :-* u mnie cisza narazie.
Pewnie, że tak :)
Jutro testujesz? Trzymam kciuki:tak:
Edziook przykro ale głowa do góry , cycki do przodu i brniemy w to dalej razem ;*
Kolejny cykl, kolejna szansa :)
Gosik gratuluję decyzji o ślubie :-)

Edziook przykro mi z powodu wrednej @ :( To dopiero poczatek, wkrotce sie uda :* Mnie niestety nie pocieszaja stwierdzenia ze rzadko sie udaje za pierwszym razem, ja wrecz mysle ze najczesciej sie udaje za pierwszym. To nawet widac w ankiecie na forum, prawie 40% z dziewczyn zaszla w pierwszym cyklu... Ale to moze znaczyc tez ze im dluzej sie staramy tym blizej jestesmy celu :) Przynajmniej statystycznie :)

To fakt Ewelinka, znam osoby co zaszly w okres albo w dni nieplodne. Dlatego tez mowi sie na te dni nieplodnosc wzgledna i w ogole mowi sie ze ta antykoncepcja kalendarzykowa to bardzo niepewna bo szanse na zajscie zawsze sa. Ja nawet mam 2 kolezanki co zaszly biorac tabsy (!) Mimo ze nie ominely zadnej tabletki! A niby z tabsami to nie ma owulacji.
Wiesz za lekko być nie może bo wtedy się nie docenia ;-). Najczęściej zachodzą te które wcale nie chcą i mimo zabezpieczenia. Ja jestem tego przykładem. Teraz chcę więc muszę swoje wyczekać ;-) Wierzę że się uda. Kiedy? Tego nie wiem. Ale się uda :tak:

Ewmi też miałam skromny ślub:tak:. Może nie aż tak jak twój, bo moja mam zawsze musi wtrącić swoje 3 grosze ale 10 nas nawet nie było a i to dla mnie było za dużo :-D. też jestem dzikusem :sorry2:

reklama
Tak myślałam, że będzie negatywny. Trudno. Tylko juz bym chciała działać! Biec na badania i w ogóle :) a tu musze czekać na @ :/

Do góry