reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Cześć :)
Ewmi też mnie czasem takie zniechęcenie dopada ze robię sobie przerwę od forum, czasem tydzień, czasem miesiąc, czasem dłużej :sorry:. Za to wracam ze zdwojoną siłą :) Najważniejsze to się nie zmuszać do niczego.

U mnie dziś @ i wielki wnerw króluje.
No cóż, nie powiem, że się @ nie spodziewałam, bo ilu parom udaje się za pierwszym podejściem? ;-) Ale jednak trochę smutno.
Przynajmniej nie będę rodzić w święta :-p. Rok 2016 należy do mnie :-D

Trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie :) Komuś muszą te 2 kreski wyjść :)

Ostatnia edycja:
Cześć kobiety ! ;*

Ewmi odwiedzaj , czytaj , czasem coś napisz co u Ciebie i na pewno daj nam znać gdy będziesz miała II piękne ;))))
fakt czasem dobrze odsapnąć od tego co nas męczy :)) i faktycznie ty ciągle w rozjazdach autem , każdy zasługuję na przerwę ,czas dla siebie ;*

Kasiu dobrze że już wraacasz do swojego mężczyzny :) stęęskniony jak się dopadnie do Ciebie :)) i nie jest powiedziane że jak owu już była to nie można zaskoczyć kochana ;))) znam dużo takich przypadków ;) alee może taka mała przerwa dobrze zrobi ;)))

Pięęękne słoneczko za oknem mnie obudziło :))) aż się chcę ! dziś do pracy i dwa dni wolneegoo juuupi trochę odsapnę ale jak widzę te brudne okna od tych wiatrów z piaskiem z pól too muszę się niestety za nie zabrać, raczeej by wypadało ale okażę się jak to będzie hi hi :))

A co tam u was jak staranka ? :)) kto testuję niedługo , kto będzie miał owu ?? :) trzymam kciuki za nas wszystkie bo miesiące u mnie lecą ;)

i jak nasze kochane brzuchatki ? :)) ciąża doskwiera ??? :)))

Edziook przykro ale głowa do góry , cycki do przodu i brniemy w to dalej razem ;*

Hej dziewczyny :)
Widzę ze na wiosnę każda odpuscila sobie z internetem i ciśnienie na starania tez juz mniejsze :) i dobrze :) u mnie owu powinna wypaść ok 29.04. 11.05 czeka mnie lekarz :) no i musze się Wam pochwalić ze u Nas kolejne półrocze będzie miało tytuł PRZYGOTOWANIA ŚLUBNE ;) zdecydowaliśmy się na cywilny :) miał być w moje urodziny ale jednak znaleźliśmy odpowiedniejsza datę na takie okazje 13.11.2015r (piatek) będzie szczęśliwy jak nic :D staranka jakieś konkretne odpuszczamy na ten cykl później do lekarza i myślę że lipiec sierpień znow bedziemy szalec i mam nadzieje ze na ślubie zrobimy wszystkim niespodziankę z ciążą :) może gdy zajmę się przygotowaniami to nie bede myslala tak o dziecku, każdej minuty się zamartwiala i będzie wszystko dobrze :)
Madzia i Wredotka trzymam kciuki za testy i brzuszki :)
A reszta dziewczyn cieszy się ze jeszcze ostatnie miesiące mają spokój z mdlosciami, spuchnietymi stopami i ogorkami z nutella i musztarda :D

Boże, Gosik! Gratuluję decyzji! Myśmy mieli do wyboru 12 piątek lub 13 sobotę. Wybraliśmy piątek i braliśmy konkordatowy, czyli 2w1. A sobotę i niedzielę spędziliśmy w podróży poślubnej :D Cudownie było! I w hotelu mieliśmy pokój nr7. Szczęśliwa cyfra na początek najszczęśliwszej przygody naszego życia :)
I faktycznie, nie będziesz miała czasu myśleć, ale pamietajcie, aby nie dać się porwać szałowi ślubnemu. Nie zapominajcie w tym wszystkim o sobie na wzajem. I kochajcie się ile wlezie, na każdym polu miłości :)

Ewelinko, na pewno będziecie na bieżąco. Odkąd skończyłam studia, to i tak mam spokojniejszy czas. Na 1 i 2 roku jeździłam do warszawy nawet co tydzień, czasem musiałam wyjechać we czwartek, a wracałam w poniedziałek... To była masakra. Teraz to mam błogi spokój ;)
Ale faktycznie, staram się znaleźć czas TYLKO dla NAS :) ;)

Gosik to super wiesci!! :) Teraz to skupisz sie na slubie i napewno zaskoczysz, znam wiele takich przypadkow :) No ja bym chciala slub juz po ciazy bo nie chce miec brzucha w sukience a poza tym chce chociaz moc wzniesc toast :D Ale oczywoscie jesli by tak sie stalo to bym nie plakala, ciaza to priorytet :)

Edziook przykro mi z powodu wrednej @ :( To dopiero poczatek, wkrotce sie uda :* Mnie niestety nie pocieszaja stwierdzenia ze rzadko sie udaje za pierwszym razem, ja wrecz mysle ze najczesciej sie udaje za pierwszym. To nawet widac w ankiecie na forum, prawie 40% z dziewczyn zaszla w pierwszym cyklu... Ale to moze znaczyc tez ze im dluzej sie staramy tym blizej jestesmy celu :) Przynajmniej statystycznie :)

Ewmi trzymaj sie kochana i nie puszczaj! Odwiedzaj nas! To ty zawsze nas ppdtrzymywalas na duchu i bylas wesola wiec nie moze cie zabraknac ;) Sciskam mocno!!

To fakt Ewelinka, znam osoby co zaszly w okres albo w dni nieplodne. Dlatego tez mowi sie na te dni nieplodnosc wzgledna i w ogole mowi sie ze ta antykoncepcja kalendarzykowa to bardzo niepewna bo szanse na zajscie zawsze sa. Ja nawet mam 2 kolezanki co zaszly biorac tabsy (!) Mimo ze nie ominely zadnej tabletki! A niby z tabsami to nie ma owulacji.

Gosik to super :)) jasne zawsze zajmiecie się czymś innym , będziesz podekscytowana tym wszystkim ..tylko nie zapomnij o nas tutaj :))
My chcemy ślub w przyszłym roku w czerwcu (25.06.2016r) ale gdy jakimś cudem zajdę bo Bóg będzie łaskawy dla nas hi hi to chyba byśmy przełożyli no ale na razie trzymamy się tej daty ;)))
faaakt wiosna pełną parą a jak się zaczną już konkretnie cieplejsze dni to te forum chyba całkowicie zaniknie hi hi :D :) oby nie ;*
ja tak samo już skończyłam właśnie edukację i bardzo się z tego powodu cieszę , więcej czasu dla nas ;* <3

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczynki :* kochane jesteście :) no my pierwsza datę mieliśmy na 16.04.16 na urodziny K. Ale na wiosnę będziemy mieli dużo do roboty a jeszcze jak do tego nam wyjdzie z ciążą to poród tez by był zaraz przed lub po ślubie a wtedy będę chciała się zająć tylko dzieckiem a nie latać żeby załatwiać wszystko :) poza tym w podstawówce na wróżba andrzejkowwych wyszło mi ze ślub wezmę jesienią 2015 haha

reklama
A wiecie, że u nas załatwianie ślubu zajęło nam hm... 1 dzień. Bo braliśmy ślub tylko i wyłącznie ze świadkami i rodzicami. Nie wyobrażam sobie brać ślubu, gdzie miałabym 200gości, tego całego wesela i w ogóle... My byliśmy mega szczęśliwi, że tylko w takim gronie :) na obiadek pojechaliśmy pod miasto :) więcej nie trzeba. A duże weselisko to byłby dla nas koszmar...
Ale nie trzeba się bać ślubu, bo po ślubie jest jeszcze lepiej! :D Od ślubu trwa najlepszy okres mojego życia i co dzień zaskakuje mnie to, że uświadamiam sobie, jaki Skarb upolowałam i że co dzień czuję się szcześliwsza, a rozwiązywanie problemu przychodzi nam z dziecięcą łatwością :)
Cassiah, dziękuję Ci za te słowa. To miód na moje serce :*

Laski Kochane, nie spinajcie się tym zachodzeniem aż tak bardzo... Idzie ciepły okres roku, korzystajcie z niego... Wsiadźcie czasem w auto ze swoim ukochanym i pojedźcie przed siebie tam, gdzie Was jeszcze nie było, rozłóżcie kocyk, rozpalcie grilla i cieszcie się sobą. Albo skrzyknijcie znajomych i pojedźcie ekipą do lasu narobić hałasu ;) Na spontanie, bez spinki... Im więcej takich chwil, tym życie jest piękniejsze. Im mniej planowania, tym lepiej, bo pozwalacie losowi zaskawiwać się super fajnymi przygodami. Na chwilę zamieńcie się w dziecko i spróbujcie spojrzeć na świat jego oczami, które nie widzą tych głupich problemów, którymi na co dzień zaprzątamy sobie głowy... W zimie można się spinać, bo nie ma nic innego do roboty po ciemku. Ale idzie lato! Zobaczcie jak pięknie się robi na dworzu, wpuście wiosnę do swojego życia i odpocznijcie po mrocznej zimie. Ja wierzę, że każdej się uda. Tylko trzeba radości w naszym życiu i to w każdej ilości :) Może jutro albo po jutrze (jak jelitówka przestanie nas męczyć) uda mi się wyciągnąć moją mamę gdzieś na łono natury. Żeby i ona nieco odpoczęła, bo zestresowana kobitka jest. W weekend ma być ciepło, więc i my gdzieś wyruszymy. Może na zlot aut amerykańskich do Hrubieszowa?

P.s.: no i znowu poemat wam napisałam... :D

Do góry