Ja na poczatku jak zaczęłam sie starać to zero alkoholu bo jak to? Teraz jak mam ochote na piwo do filmu czy wino do obiadu to pije. Nie przejmuje sie w której fazie cyklu jestem, bo bym zwariowała. Nie zadręczam się jak zapomnę foliku wziąć. Biorę go tyle miesięcy że się chyba nafolikowalam porządnie juz i jak zbliżam sie do okresu nie robie 15tu testów ciążowych juz tydzień wcześniej... Nie mogę się zadręczać, bo to mi nie pomoże przecież. A w ciąży kiedys będę...tylko muszę poczekac troche dłużej
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
i chyba to są najlepsze podejścia )
..noo od razu zaskoczymy ;*
lecę do pracy buźka
..noo od razu zaskoczymy ;*
lecę do pracy buźka
Hej dziewczynki
Chciałam zameldować, że cały czas Was czytam. Gratuluję dziewczynkom w ciąży zdjęć ich maleństw i życzę im szczęśliwego rozwiązania o czasie, a za niezaciążone nadal trzymam mocno kciuki
Sama jednak jakoś nie mam weny do pisania. I nie będę się zmuszać. Chyba jednak lepiej mi, jak tylko sobie podczytuję i nie piszę tak często
Jutro znowu przyjedzie do nas moja mama Cieszę się, bo kiedyś nie chciało jej się przyjeżdżać. Stosunki między nią, a moim mężem nie były takie, jak sobie to wymarzyłam, ale obie strony się bardzo starają i widać tego efekty, ku mej bezgranicznej radości
Poza tym wszystko bez zmian, niczym się nie stresuję, nic nie obserwuję, nie badam, nie doszukuję się i żyję normalnie.
W między czasie tylko się podziębiłam i właśnie z tego wychodzę. Katar leczony faktycznie trwa tydzień, a nie leczony tylko 7 dni
Czy ktoś ma jakieś wieści od Lux? Któraś wie, co się z nią dzieje?
I to było by u mnie na tyle
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco :*
Chciałam zameldować, że cały czas Was czytam. Gratuluję dziewczynkom w ciąży zdjęć ich maleństw i życzę im szczęśliwego rozwiązania o czasie, a za niezaciążone nadal trzymam mocno kciuki
Sama jednak jakoś nie mam weny do pisania. I nie będę się zmuszać. Chyba jednak lepiej mi, jak tylko sobie podczytuję i nie piszę tak często
Jutro znowu przyjedzie do nas moja mama Cieszę się, bo kiedyś nie chciało jej się przyjeżdżać. Stosunki między nią, a moim mężem nie były takie, jak sobie to wymarzyłam, ale obie strony się bardzo starają i widać tego efekty, ku mej bezgranicznej radości
Poza tym wszystko bez zmian, niczym się nie stresuję, nic nie obserwuję, nie badam, nie doszukuję się i żyję normalnie.
W między czasie tylko się podziębiłam i właśnie z tego wychodzę. Katar leczony faktycznie trwa tydzień, a nie leczony tylko 7 dni
Czy ktoś ma jakieś wieści od Lux? Któraś wie, co się z nią dzieje?
I to było by u mnie na tyle
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco :*
Cassiah
Fanka BB :)
Aaale emocje dziewczyny!! Chce tu widziec na dniach 3 zdjecia testow z II kreseczkami!
Ja w piatek wracam do Splitu wyposzczona i biore sie do roboty Niestety juz po owu jestem ale dla zdrowia i hormonow szczescia
Tak w ogole to polecam Wam zalajkowac na fejsie strone "Beka z mamuś na forach", naprawde jest sie z czego posmiac
Buziaki i kciukasy!! &&& :* :* :*
Ja w piatek wracam do Splitu wyposzczona i biore sie do roboty Niestety juz po owu jestem ale dla zdrowia i hormonow szczescia
Tak w ogole to polecam Wam zalajkowac na fejsie strone "Beka z mamuś na forach", naprawde jest sie z czego posmiac
Buziaki i kciukasy!! &&& :* :* :*
Cassiah, widziałam ten fp i czytałam
Wredotko, dziękuję Bardzo mi miło, że o mnie pamietasz Ja myślę o Was wszystkich razem i każdej z osobna. Ale nie piszę zbyt często, bo w ten sposób jestem spokojniejsza. No i każdy cykl jednak działa jak kubeł zimnej wody na emocje. Przestałam się emocjonować i podniecać głupotami. Poza tym dużo się działo ostatnio i nawet nie bardzo miałam siłę na pisanie. Tak więc czytam i śledzę z ukrycia
Wredotko, dziękuję Bardzo mi miło, że o mnie pamietasz Ja myślę o Was wszystkich razem i każdej z osobna. Ale nie piszę zbyt często, bo w ten sposób jestem spokojniejsza. No i każdy cykl jednak działa jak kubeł zimnej wody na emocje. Przestałam się emocjonować i podniecać głupotami. Poza tym dużo się działo ostatnio i nawet nie bardzo miałam siłę na pisanie. Tak więc czytam i śledzę z ukrycia
madziolina_p
Fanka BB :)
Ewmi wlasnie ostatnio o Tobie myslalam :-* jesli nie masz ochoty pisac to czytaj nas tylko, ale mam nadzieje, ze jednak czasem cos skrobniesz co u Ciebie
reklama
Madziolina, dziękuję, że i Ty o mnie pamiętasz. Jak będę się do wawy wybierać, to nadal chciałabym się z Tobą umówić, ale na razie nie planuję wizyty w Stolicy. Postanowiłam odpocząć także od jeżdżenia w tę i z powrotem. W każdym razie cały czas mam z tyłu głowy nasze kawowe plany i oczywiście skrobnę tu na wątku co u mnie.
Ślę Wam wszystkim całuski i trzymam mocno kciuki :*
Ślę Wam wszystkim całuski i trzymam mocno kciuki :*