reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Ja na poczatku jak zaczęłam sie starać to zero alkoholu bo jak to? Teraz jak mam ochote na piwo do filmu czy wino do obiadu to pije. Nie przejmuje sie w której fazie cyklu jestem, bo bym zwariowała. Nie zadręczam się jak zapomnę foliku wziąć. Biorę go tyle miesięcy że się chyba nafolikowalam porządnie juz :p i jak zbliżam sie do okresu nie robie 15tu testów ciążowych juz tydzień wcześniej... Nie mogę się zadręczać, bo to mi nie pomoże przecież. A w ciąży kiedys będę...tylko muszę poczekac troche dłużej :)

reklama
Hej dziewczynki :)
Chciałam zameldować, że cały czas Was czytam. Gratuluję dziewczynkom w ciąży zdjęć ich maleństw i życzę im szczęśliwego rozwiązania o czasie, a za niezaciążone nadal trzymam mocno kciuki :)
Sama jednak jakoś nie mam weny do pisania. I nie będę się zmuszać. Chyba jednak lepiej mi, jak tylko sobie podczytuję i nie piszę tak często :)
Jutro znowu przyjedzie do nas moja mama :) Cieszę się, bo kiedyś nie chciało jej się przyjeżdżać. Stosunki między nią, a moim mężem nie były takie, jak sobie to wymarzyłam, ale obie strony się bardzo starają i widać tego efekty, ku mej bezgranicznej radości :)

Poza tym wszystko bez zmian, niczym się nie stresuję, nic nie obserwuję, nie badam, nie doszukuję się i żyję normalnie.
W między czasie tylko się podziębiłam i właśnie z tego wychodzę. Katar leczony faktycznie trwa tydzień, a nie leczony tylko 7 dni ;)

Czy ktoś ma jakieś wieści od Lux? Któraś wie, co się z nią dzieje?

I to było by u mnie na tyle ;)
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco :*

Aaale emocje dziewczyny!! Chce tu widziec na dniach 3 zdjecia testow z II kreseczkami! :D

Ja w piatek wracam do Splitu wyposzczona i biore sie do roboty :D Niestety juz po owu jestem ale dla zdrowia i hormonow szczescia ;)

Tak w ogole to polecam Wam zalajkowac na fejsie strone "Beka z mamuś na forach", naprawde jest sie z czego posmiac :)

Buziaki i kciukasy!! &&& :* :* :*

Hej Ewmi. Dobrze ze jesteś :) myślałam o Tobie :-* widzę że z wiosną jakies spokojniejsze jesteśmy i dobrze. Może właśnie o to chodziło :)

Cassiah, widziałam ten fp i czytałam :D
Wredotko, dziękuję :) Bardzo mi miło, że o mnie pamietasz :) Ja myślę o Was wszystkich razem i każdej z osobna. Ale nie piszę zbyt często, bo w ten sposób jestem spokojniejsza. No i każdy cykl jednak działa jak kubeł zimnej wody na emocje. Przestałam się emocjonować i podniecać głupotami. Poza tym dużo się działo ostatnio i nawet nie bardzo miałam siłę na pisanie. Tak więc czytam i śledzę z ukrycia ;)

Wredotko, obiecuję, że raz na jakiś czas się odezwę :) Chyba, że zdecyduję w ogóle się stąd wycofać. Ale wtedy też Wam o tym powiem. Na pewno nie zniknę bez zapowiedzi :)

reklama
Madziolina, dziękuję, że i Ty o mnie pamiętasz. Jak będę się do wawy wybierać, to nadal chciałabym się z Tobą umówić, ale na razie nie planuję wizyty w Stolicy. Postanowiłam odpocząć także od jeżdżenia w tę i z powrotem. W każdym razie cały czas mam z tyłu głowy nasze kawowe plany :) i oczywiście skrobnę tu na wątku co u mnie.
Ślę Wam wszystkim całuski i trzymam mocno kciuki :* :)

Do góry