U moich rodzicow i teściów to zawsze żurek na pierwsze a później caly stol zastawia sie różnymi mięsami i każdy je co chce. Nie ma takiego typowego obiadu pełno kotletów różnych, pieczonych kurczaków, kaczek itp. Ja zawożę zawsze ciasto i jakieś sałatki. Z głównymi daniami szaleją nasze mamy. Nigdy nie spędzaliśmy świąt u siebie...
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
no to u mnie jest tak samo jak u wredotki ..żurek a później pełen stół jeedzenia
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja bym Ci napisala co siejada, ale to pieczone :-S
Cassiah
Fanka BB :)
Ewmi tak mi przykro Nosz co za przeklety malpiszon!! ;( I jak tu czlowiek ma wyluzowac i nie myslec jak juz przedsięwziął wszystkie kroki i nic... Ciesz sie chociaz ze sie nie spoznila no i moze w koncu ci sie wyregulowalo! Zawsze lepiej mniej @ w roku Tule!!!
Cassiah, w moim przypadku to więcej @ skoro niektóre cykle mialam po 45 dni i więcej. A wyluzować się da, ja jestem tego przykładem. Zjadłam właśnie pycha śniadanko - tosty z szyneczką - i wypiłam pyyyyyszną kawkę na mleku, wzięłam wiesiołka i mam wywalone na tę @. Zaraz łapię się za odkurzacz i ogarnę podłogę, bo moje psie poczuło wiosnę i postanowiła już letnie futro odziać, więc podłoga czaaaaarna od kłaków (i tak codziennie przez najbliższych kilkanaście dni, aż wylnieje).
Podrzucajcie co u Was się je, bo jak dalej tak pójdzie, to zęby w tynk będziemy z głodu wbijać ;P
Podrzucajcie co u Was się je, bo jak dalej tak pójdzie, to zęby w tynk będziemy z głodu wbijać ;P
reklama