reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Cassiah ciąża była jednak obumarla był to 5 tydzień. Dziewczynom którym się udało gratuluję, nawet nie wiecie jakimi szczesciarami jesteście. W nocy obudził mnie straszny bol podbrzusza i zaczęły się plamienia... Mam nadzieje ze chociaz wszystko się samo oczyści i na następna miesiączkę nie trzeba będzie długo czekać.

Dzięki dziewczyny kochane jesteście. Mam nadzieje ze szybko będę mogła do Was wrócić. Póki co musze kilka dni odetchnac od tego wszystkiego i zebrać nowe siły. Ale na pewno będę zaglądać do Was i się odzywac by znów dołączyć. Trzymam za Was wszystkie kciuki. Dacie rade kochane.

Gosiu mocno sie trzymaj ty i partner! Cholera smutny ten cykl zycia i strasznie nieprzewidywalny... Nastepnym razem sie uda, zobaczysz. Sciskam cie mocno! Odzywaj sie :*

Czeeść kobiety w tą poonurą sobotę ..u mnie pogoda paskudnie się popsuła !

Gosiaczku kochaaanie trzymajcie się jak najmocniej ! i niech wszystko ładnie się oczyści ! faakt strata bardzo boli ale jest plus tego że nie masz się o co martwić bo zajść kochana możesz i jeszcze będziesz miała swoją pestkę dyni ! :** trzymaj się !

Wgoracejwodziekapana pieeekna fasolinka ! niech zdrowo i mocno rooosnie ! :))) super kochana dbajcie o siebie :))) :*
Klaudia wam również duużo zdrówka ! :*

My wczoraj byliśmy na pępkowym jejuu jakie te dzieci kochane małe bezbronne jej ! nie mogę się doczekać kiedy my będziemy mieć takie maleństwo ..tylko my z paczki nie jesteśmy pełną rodzinką :).. Nadia ma już 6latek teraz właśnie kolejna Agatka się urodziła maluutka a kolejni znajomi co również byli mają Luizkę 3msc cuudowna jest po prostu się w niej zakochałam a ona chyba w cioci bo jak płakała to tyyylko ja potrafiłam ją uspokoić i w głębi duszyy mówiłam sobie że będę cudowną mamą :)))
już się nie mogę doczekać świąt i testowania mam nadzieję że już bóg się zlitował nade mną przecież już dłuugo czekam ;( eh po takich dzieciaczkowych wieczorach łapie doła .. ale puuuf puuuf ucieekajcie ! nie ma co !

I dziewczyny oby już na tym foorum nie było żadnych straconych fasolinek , pestek dyyniowych i jak jeszcze będziemy zwać naszych wyczekiwanych maleństw ! mamy być w końcu szczęśliwymi brzuchatkami ! to nasz cel !

miłego ! :*

Gosik93, tak mi przykro... Moja siostra jak poroniła, to lekarz jej powiedział, że to zdarza się bardzo wielu kobietom przy pierwszej ciąży. I że mimo nieszczęścia trzeba się cieszyć bo wiesz, ze jesteś zdolna do zajścia w ciążę i że organizm będzie lepiej przygotowany.
Prawda jest taka, że gdyby nie testy ciążowe, to wiele z nas w ogóle by nie wiedziało, że były w ciąży... Przez to tak cierpimy... Może kiedyś było lepiej pod tym względem? Mniej nerwów było? Psychika spokojniejsza?

ale @ nie ma wrednej to może jednak jeszcze coś wyjdzie :)

niestety ja mam tak że jak mam negatyw to już pokazuję mi prawdę bo zawsze @ przylazzła potem z opóźnieniem małym

reklama
Do góry