Czeeść kobiety w tą poonurą sobotę ..u mnie pogoda paskudnie się popsuła !
Gosiaczku kochaaanie trzymajcie się jak najmocniej ! i niech wszystko ładnie się oczyści ! faakt strata bardzo boli ale jest plus tego że nie masz się o co martwić bo zajść kochana możesz i jeszcze będziesz miała swoją pestkę dyni ! :** trzymaj się !
Wgoracejwodziekapana pieeekna fasolinka ! niech zdrowo i mocno rooosnie !
)) super kochana dbajcie o siebie
)) :*
Klaudia wam również duużo zdrówka ! :*
My wczoraj byliśmy na pępkowym jejuu jakie te dzieci kochane małe bezbronne jej ! nie mogę się doczekać kiedy my będziemy mieć takie maleństwo ..tylko my z paczki nie jesteśmy pełną rodzinką
.. Nadia ma już 6latek teraz właśnie kolejna Agatka się urodziła maluutka a kolejni znajomi co również byli mają Luizkę 3msc cuudowna jest po prostu się w niej zakochałam a ona chyba w cioci bo jak płakała to tyyylko ja potrafiłam ją uspokoić i w głębi duszyy mówiłam sobie że będę cudowną mamą
))
już się nie mogę doczekać świąt i testowania mam nadzieję że już bóg się zlitował nade mną przecież już dłuugo czekam ;( eh po takich dzieciaczkowych wieczorach łapie doła .. ale puuuf puuuf ucieekajcie ! nie ma co !
I dziewczyny oby już na tym foorum nie było żadnych straconych fasolinek , pestek dyyniowych i jak jeszcze będziemy zwać naszych wyczekiwanych maleństw ! mamy być w końcu szczęśliwymi brzuchatkami ! to nasz cel !
miłego ! :*