reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Cassiah ciąża była jednak obumarla był to 5 tydzień. Dziewczynom którym się udało gratuluję, nawet nie wiecie jakimi szczesciarami jesteście. W nocy obudził mnie straszny bol podbrzusza i zaczęły się plamienia... Mam nadzieje ze chociaz wszystko się samo oczyści i na następna miesiączkę nie trzeba będzie długo czekać.

Dzięki dziewczyny kochane jesteście. Mam nadzieje ze szybko będę mogła do Was wrócić. Póki co musze kilka dni odetchnac od tego wszystkiego i zebrać nowe siły. Ale na pewno będę zaglądać do Was i się odzywac by znów dołączyć. Trzymam za Was wszystkie kciuki. Dacie rade kochane.

Gosiu mocno sie trzymaj ty i partner! Cholera smutny ten cykl zycia i strasznie nieprzewidywalny... Nastepnym razem sie uda, zobaczysz. Sciskam cie mocno! Odzywaj sie :*

Czeeść kobiety w tą poonurą sobotę ..u mnie pogoda paskudnie się popsuła !

Gosiaczku kochaaanie trzymajcie się jak najmocniej ! i niech wszystko ładnie się oczyści ! faakt strata bardzo boli ale jest plus tego że nie masz się o co martwić bo zajść kochana możesz i jeszcze będziesz miała swoją pestkę dyni ! :** trzymaj się !

Wgoracejwodziekapana pieeekna fasolinka ! niech zdrowo i mocno rooosnie ! :))) super kochana dbajcie o siebie :))) :*
Klaudia wam również duużo zdrówka ! :*

My wczoraj byliśmy na pępkowym jejuu jakie te dzieci kochane małe bezbronne jej ! nie mogę się doczekać kiedy my będziemy mieć takie maleństwo ..tylko my z paczki nie jesteśmy pełną rodzinką :).. Nadia ma już 6latek teraz właśnie kolejna Agatka się urodziła maluutka a kolejni znajomi co również byli mają Luizkę 3msc cuudowna jest po prostu się w niej zakochałam a ona chyba w cioci bo jak płakała to tyyylko ja potrafiłam ją uspokoić i w głębi duszyy mówiłam sobie że będę cudowną mamą :)))
już się nie mogę doczekać świąt i testowania mam nadzieję że już bóg się zlitował nade mną przecież już dłuugo czekam ;( eh po takich dzieciaczkowych wieczorach łapie doła .. ale puuuf puuuf ucieekajcie ! nie ma co !

I dziewczyny oby już na tym foorum nie było żadnych straconych fasolinek , pestek dyyniowych i jak jeszcze będziemy zwać naszych wyczekiwanych maleństw ! mamy być w końcu szczęśliwymi brzuchatkami ! to nasz cel !

miłego ! :*

Gosik93, tak mi przykro... Moja siostra jak poroniła, to lekarz jej powiedział, że to zdarza się bardzo wielu kobietom przy pierwszej ciąży. I że mimo nieszczęścia trzeba się cieszyć bo wiesz, ze jesteś zdolna do zajścia w ciążę i że organizm będzie lepiej przygotowany.
Prawda jest taka, że gdyby nie testy ciążowe, to wiele z nas w ogóle by nie wiedziało, że były w ciąży... Przez to tak cierpimy... Może kiedyś było lepiej pod tym względem? Mniej nerwów było? Psychika spokojniejsza?

ale @ nie ma wrednej to może jednak jeszcze coś wyjdzie :)

niestety ja mam tak że jak mam negatyw to już pokazuję mi prawdę bo zawsze @ przylazzła potem z opóźnieniem małym

reklama
Do góry