reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Hej Kobietki. Jak mija weekend? Ja dziś bawiłam się w perfekcyjną panią domu :-D umyłam okna, uprałam firanki i wysprzątałam mieszkanko na glanc :-) a teraz właśnie skończyłam piec rogaliki z konfiturą pomarańczową ;-) a mój Mąż na diecie (choć ogólnie nie lubi słodyczy) to teraz mi jęczy jak mogłam upiec takie pyszności jak on nie może tego zjeść :baffled: kto ich zrozumie :tak:

Teraz film i planszówki ;-) nareszcie wieczór we dwoje!!!

U mnie test owu negatywny jeszcze, taka sama kreska jak wczoraj. Czekamy.

Gosia, odpoczywaj. My będziemy tu na Ciebie czekać...
Ewelinka, fajnie że wczoraj pobyłaś z maluchami ;-) trzymamy kciuki, żeby niedługo do Was wpadali znajomi ;-)

Madzia, trzymam kciuki za koleżankę!

reklama
dzieeeń doobry z nowym czasem ! ;*
oby przynoosił dobre wieści ;)
jestem taka padnięta w pracy taki sajgon ;/ a pracuje do wielkiej soboty i to jeszcze cały czas na popołudniu więc tydzień wycięty z życia niestety ;O
mój Ł mnie denerwuje oczywiście praktycznie cały week do dupki bo wczoraj mecz od rana więc się widzieliśmy wieczorem ale już spał i dzisiaj tak samo już mnie opuścił i tak samo zobacze go dopiero wieczorem do spania po mojej pracy ;/ więęc brak humoru i dobregoo samopoczucia ..a śpiąca jestem niesamowicie choć dopiero wstałam ;//

Hej dziewuszki. Ja juz wrocilam do domku. Dzis na obiad pieczona jagniecina, moje ulubione miesko :p A co! Dzis niedziele palmowa, tutaj z takimi fajnymi galazkami chodzac z drzewek oliwnych jakie mial Jezus i tamci w tych czasach hehe Ale i tak najpiekniejszy klimat jest w Polsce dlatego juz sie nie moge doczekac zurku, bialej kielbaski i salatek warzywnych :) A wy co robicie na Swiateczny obiad? Bo mama mnie pyta co ma mi przygotowac a ja nie mam weny... Moze cos od was zgapie? :)

Czeeeść ! ;3

a u naaas co taka cisza ?? co tu się porobiło ? hii hii ;)

niezmiernie czekam na święta ! wolne ! pobyć trochę z rodziną ! oczywiście będziemy musieli być u dwóch mamusiów więęc brzuch będę miała jak baaalon po takim jedzeniu tu i tu ;O :D :D

jestem taka zmęczona dopiero co wstałam , zjadłam i znów chce mi się spaać no masakra jakaś ta pogoda mnie wykończy paskudna ! w pracyy też ledwo żywa jestem , nie mogę się skupić , skoncentrować .... więcej słońca , więcej energii a nie takie wiatrzysko ! no pogoda okropnie nam się popsuła i ma być tak też podobno w święta ! Ł jak szedł do praacy to prądu nie było bo pewnie gdzieś linie pozrywało ;/

oglądam DDTVN i chyba się jeszcze prześpię bo same powieki się zamykają a na 14.OO do praacy więc dajcie trochę mocy !!
Kasiuu poproś mamę o to co byś sobie zjadła tak jak pisałaś sałatka warzywna , żureczek , biała kiełbasa , bigoos :D :D ja mam ochotę na bigos na taaki kwaśny haha ..dewolaje najlepsze ze szpinakiem mhm <3
no i duużo jeszcze zawsze tego jest ale mi wyleciało z głowy :D

Hej dziewczynki. Dzis snilo mi się ze karmilam piersią śliczne dziecko... I to na Krupówkach za którymi bardzo tęsknię, za całym Zakopanem jego klimatem i spokojem jaki mnie ogarnia będąc w gorach:) jakoś podniósł mnie na duchu ten sen bo często sny mi się sprawdzają. Przez weekend długo z K rozmawialiśmy plakalismy uspokajalismy się na wzajem. Szukałam przyczyny, obwinialam się ze może coś zrobilam nie tak. Ale uświadomiłam sobie ze skoro nawet nie wiedząc o ciąży nic się nie stało to świadomie tym bardziej nie zrobiłabym nic co by mogło zaszkodzić. I chyba przyczyna była w nagłym wzroście ciśnienia. Zawsze miałam niskie ciśnienie do 100 to rzadko kiedy dochodziło.. A w czwartek mialam 135/84 i puls 102.bardzo dziwne ciśnienie. Mimo wszystko wczoraj jakoś się uspokoilam i w pewnym sensie pogodziłam z tym. W sumie lepiej ze stało jak się stało niż dziecko miałoby się urodzić chore i meczyc całe życie. Organizm najwidoczniej wie co robi i jemu bardziej ufam niż lekarzom. A ten sen dał mi siłę i nadzieje ze niedługo będziemy chodzić po Krupówkach i to jeszcze z naszym maleństwem :) także czekamy aż przestanę krwawic i zabieramy się do roboty :) dziękuję Kochane za wsparcie, bardzo mi to pomogło :)

Gosiu kochana wszystko się ułoży ;) jeszcze chwila i znów będziesz w tym błogosławionym stanie ;)) taak jak i my wszystkie ;)
taaak masz rację góry to piękny klimat , widoki , głowa w chmurach to piękny czas tam być ! też często tęsknie za górami i tymi beztroskimi chwilami :)
organizm czasem wie lepiej co dla nas dobre , tym bardziej że wszystko to natura ..nic chyba nie dzieję się bez powodu :)
Dobrze że sobie tak popłakaliście , porozmawialiście , oczyściliście się by znowu walczyć o swoje maleństwo ! :)))
mi zawsze sniło się przed testowaniem że mam dwie kreski na teście ale jak do tej pory jeszcze się nie sprawdziło :D ja zawsze tłumacze sobie sny na przekór ;) tak już mam ..

chcę być już mamą z fasolniką ;(((( nie mam sił kobiety ...chyba wymiękam

Ewelina nie można się poddawać... A w sumie można... Bo co złego jest w odpuszczeniu żeby znów zacząć z dużo większą siłą i uśmiechem na ustach. Damy rade dziewczyny przecież dzieci zasługują na takie zwariowane mamuski jak my :)

reklama
taak ale kolejny miesiąc jest chyba coraz bardziej ciężki ... nie chcę już tak czekać i czeekać , działać i tak do skutku a i tak nic nie mam tylko kolejną @@@@@@@@@@@@@ !!

Do góry