reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Moze za bardzo o tym myślisz ciagle. Wiem ze to jest frustrujące. Najpierw czekanie na okres czy przyjdzie czy nie później czekanie na owulacje pilnowanie się stresowanie czy juz się kochać czy może jutro rano. Później stapanie na paluszkach żeby tylko zarodek się zagniezdza dobrze żeby nic mu nie przeszkodziło oczywiście walka ze sobą no bo jak się udało to nie można się stresowac ale jak się nie stresowac jak się nic jeszcze nie wie. Czekanie aż @ nie przyjdzie. A gdy przychodzi znow uznajemy to za swoją porażkę po robimy wszystko tak jak trzeba. No nikt normalny długo tego nie wytrzyma.

reklama
Aż tak barrdzo może nie myślę ..ale czy to złego taak baardzo bardzoo pragnąć tego ?? ..chyba tak bo czasem jestem na skraju wytrzymania ..zazdroszczę znajomym że nie siedzą same gdy ich mężczyzn nie ma tak jak mojego ...zazdroszcze tutaj nowym mamusią że nie muszą tak długo walczyć jak ja ..zazdroszczę tych fasolinek że można głaskać po brzuszku i mówić do swojego maluszka .. już przestałam z testami owu , w tym miesiacu więcej piłam winiunia przestałam się pilnować bo to przecież chore , w wypiciu lampki lub dwóch nie ma nic złego ,,a wyluzuje i choć na chwilę można jakoś się odprężyć , nie dosyć że człowiek w pracy zapierdziela , z ciążą nie wychodzi to chociaż jakoś trzeba to odreagować , nie jesteśmy robotami , niestety mamy uczucia , a ja niestety jestem aż za bardzoo wrażliwa ... i czasem wołałabym tak bardzo nie chcieć

Heja. Jesli was to pocieszy to w "egzotycznej" Chorwacjo tez dzis zimnica i chmurzyska :)

Gosiula to wspaniale ze umiesz sobie tak madrze przetlumaczyc to wszystko mimo ze wiadomo ze jest ciezko! To przykre ale jednak tak jak piszesz, na sile podtrzymywanie ciazy dobrze nie wrozy. Natura musi jednak zrobic swoje. Najwazniejsze ze jestes plodna i zobacz jak szybko zaskoczylas!

Ewelinka wiem co chce na sniadanie swiateczne ale nie mam pomyslu na obiad :) Jakie mieso itd. Chyba zamowie kurczaka z piekarnika...

Dziewczyny ja tez dzis smutam-u mnie raczej w tym miesiacu nic z tego- za 2 dni okres a ja wciaz ani jednego malego objawu :( Ani na @ ani na ciaze ;( No ale trudno... Ewe kiedys i my bedziemy zobaczysz! W koncu zaskoczymy bo dlaczego nie! Dziewczyny z pco zachodza czy nawet z endometrioza a co dopiero my :) :*

Wiem co czujesz i w takich sytuacjach nie da się "pocieszyc" bo każda zna już to ze się w końcu uda, ze trzeba wyluzowac, przestać się tak starac, myśleć o tym. Każda ma taki dolek ale każdy dolek czegoś uczy i da się wytrzymac

w dodatku ta pogoda też nie pomaga .. gdy świeciło słońce to naweet o tym nie myślałam cieszyłam się dobrym dniem , promienie słońce ogrzewało pyszczek i umysł był spokojny .. ale gdy tak wieje , jest pochmurno to łapie dołka ..jak w tym msc się nie uda .. usuwam się z foorum bo to jeszcze gorzej przytłacza

ewelinka nie opuszczaj nas :( zawsze wprowadzałaś tu tyle pozytywizmu! wierzę, że to chwilowy dołek, a jutro juz wyjdzie słoneczko i będzie lepiej :)

madziolina, może bys zrobiła listę nas starających się tak jak na staraczkach2015 jest?

reklama
Ewe przykro mi ze cie przytlaczamy :( Myslalam ze sie wspieramy :( Ale jesli naprawde tak czujesz to odpocznij od forum i w ogole od tematu dzieci to moze to cie odstresuje i szybko zaskoczysz.

Madzia ja bym mogla ale jak ja mam twojego posta edytowac? Ty musisz.. Chyba ze ja zbiore dziewczyny i tobie podesle cala liste?

Do góry