reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

aż z tego wszystkiego wzięłam dłuuuugą, gorącą kąpiel z pianką :-) ten dzisiejszy powrót do domu to jakiś koszmar. Korek gigant, ludzi na ścisk a koło mnie śmierdziel :crazy::wściekła/y:

zrobiłam test owu, dziś trochę ciemniejszy niż zazwyczaj, ale negatywny. Wstawiam Wam zdjęcie. Macie czasem takie jak nie ma owulacji? Bo ja nie wiem czy to te testy z allegro są takie wadliwe... może trzeba by zainwestować w jakieś "lepsiejsze" ;-)

Zobacz załącznik 678180

moja testy z allegro sie sprawdzily

reklama
Wreedotka dobrze ze tak wychodza mi.tak wychodza przed owu i pozniej mam juz ciemne dwie kreechy ;)

My na pepkowym jestesmy ;)
Kasia.moze czasem lepiej nic nie czuc bo potem mozna zwariowac przez te rozne bole

odebrałam wyniki... 25.03- 931,10 27.03- 337,40. To by było na tyle mojej radości z ciazy. Ale za Was dziewczyny trzymam kciuki :*

Hej kochane. <3
Jak u Was? Ciągle trzymam mocno kciuki.
Która nosi fasolkę? Co nowego? Mówcie. ;)
Moja fasolka ma dziś 12 mm i bijące serduszko.

Załączniki

• 1427496923670.jpg
    1427496923670.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Gosik o Boze nie wiem o co chodzi z tym spadkiem bety? Ja ciemna w tych sprawach jeszcze... Ale rozumiem ze jednak nie bylo ciazy :( Boze tak mi przykro :( Ale beznadziejny poczatek soboty... Jestesmy z toba!!

Claudia, Wgoracej gratuluje pieknych fasolek!

Do góry