reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Madziuuuu tule!!! Wchodze na forum a tu od razu takie wiesci :( Koniecznie zacznij juz dzis lykac wiesiolka!

U mnie tez raczej niz tego, bo za 5 dni @ a ja nic nie czuje :( Czuje sie nadzwyczaj normalnie... Chcialabym chociaz jak ewelinka czuc cokolwiek co daje nadzieje :( Ale nie zalamuje sie, bede w polsce to tez zrobie badania :) Jak teraz malpa przyjdzie to lece 3ego dnia na FSH i LH :)

reklama
Oj dziewczyny nie wariujcie tak z tymi objawami tym bardziej przed terminem @ bo to bez sensu :) każdej się uda tylko nie doszukujcie się na siłę bo to tylko stresy. Zajmiecie się czym innym i zobaczycie ze zaraz ciąża będzie :) ja juz po becie teraz czekanie do wieczora trzymajcie kciuki zeby bylo duuuuzo ponad 1500 :) co robicie na obiad? Bo normalnie nie mam pomysłu. Mam ochotę na prawdziwy mocny żurek ale bez sensu robić tydzień przed świętami :D

No wiem wiem Gosik :) Ale fajnie by bylo jakby cos zakulo zabolalo to daje nadzieje a tak to... ahh

Ja wlasnie czekam az rybke przywioza znajomi i bedziemy smazyc :) Prosto z morza :D

Hejoo, ja od rana w rozjazdach, kupilam sobie dzis buty i akcesoria dla niuni na chrzest :biggrin2: oczywsicie tesciowa na zakupach doprowadzala mnie do szlau! Wczoraj wyjezdzajac do pracy zostawilam lsniacy dom-wrocilam i byl sajgon nja kolkach,myslalam, ze udusze starego! Ale ladnie przeprosil :-D rano jak sie obudzilam to sie go pytalam, czy sie bzykalismy czy to mi sie snilo :-D taka z.a.j.e.b.a.n.a sie obudzilam :-D w odp uslyszlalam, ze sie jednak bzykalismy ha ha ha :-D

a najlepiej stoimy z obuwniczym i Julia (corka szwagierki) mowi do sprzedawczyni:prosze pani a ja mam w maju komunie i dostane duzo prezentow i kasy
laugh.gif
Boze jaki wstyd

Ostatnia edycja:
Lux, normalnie leżę... Ja rano czasem nie pamiętam, że coś mówiłam itp... Ale nie pamiętać bzykanka? No normalnie nie wierzę :D :D :D Mistrz!
A dziewczynka musiała gdzieś od rodziców usłyszeć z czym się wiąże komunia. Gdyby rodzice kładli nacisk na sferę duchową wydarzenia, to prezenty zeszły by na drugi plan.

Hihi poprawiłyście mi humor w zatłoczonym autobusie w korku :/ Boże, dwudziesty pierwszy wiek a ludzie nie wiedza co to mydło :-\ litości!!! A co do komunii to niestety w dzisiejszych czasach nie jest ona przeżyciem duchownym. Liczą się tylko prezenty :(

16 mm idealne serduszko z wielksci dzidzi 8 tygodni termin porodu troszke wczwsniej bo 7.11.2015 ma raczki i nozki wiadomo cos podobnego do raczek i nozek ale jest.
Kurcze czlowiek tak sie przejmowal a tam taka fasola siedzi 
Jeju jaka szczesliwa jestem

reklama
Ewmi na no Boga nie za bardzo pamietam co sie w nocy dzialo :-D
Wredotka-lo Bloze nic mi nie mow na temat nie mycia sie ludzi :crazy:

aż z tego wszystkiego wzięłam dłuuuugą, gorącą kąpiel z pianką :-) ten dzisiejszy powrót do domu to jakiś koszmar. Korek gigant, ludzi na ścisk a koło mnie śmierdziel :crazy::wściekła/y:

zrobiłam test owu, dziś trochę ciemniejszy niż zazwyczaj, ale negatywny. Wstawiam Wam zdjęcie. Macie czasem takie jak nie ma owulacji? Bo ja nie wiem czy to te testy z allegro są takie wadliwe... może trzeba by zainwestować w jakieś "lepsiejsze" ;-)

DSC_0264.jpg

Załączniki

• DSC_0264.jpg
    DSC_0264.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 71
Do góry