reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

Madziuuuu tule!!! Wchodze na forum a tu od razu takie wiesci :( Koniecznie zacznij juz dzis lykac wiesiolka!

U mnie tez raczej niz tego, bo za 5 dni @ a ja nic nie czuje :( Czuje sie nadzwyczaj normalnie... Chcialabym chociaz jak ewelinka czuc cokolwiek co daje nadzieje :( Ale nie zalamuje sie, bede w polsce to tez zrobie badania :) Jak teraz malpa przyjdzie to lece 3ego dnia na FSH i LH :)

reklama
Oj dziewczyny nie wariujcie tak z tymi objawami tym bardziej przed terminem @ bo to bez sensu :) każdej się uda tylko nie doszukujcie się na siłę bo to tylko stresy. Zajmiecie się czym innym i zobaczycie ze zaraz ciąża będzie :) ja juz po becie teraz czekanie do wieczora trzymajcie kciuki zeby bylo duuuuzo ponad 1500 :) co robicie na obiad? Bo normalnie nie mam pomysłu. Mam ochotę na prawdziwy mocny żurek ale bez sensu robić tydzień przed świętami :D

No wiem wiem Gosik :) Ale fajnie by bylo jakby cos zakulo zabolalo to daje nadzieje a tak to... ahh

Ja wlasnie czekam az rybke przywioza znajomi i bedziemy smazyc :) Prosto z morza :D

Hejoo, ja od rana w rozjazdach, kupilam sobie dzis buty i akcesoria dla niuni na chrzest :biggrin2: oczywsicie tesciowa na zakupach doprowadzala mnie do szlau! Wczoraj wyjezdzajac do pracy zostawilam lsniacy dom-wrocilam i byl sajgon nja kolkach,myslalam, ze udusze starego! Ale ladnie przeprosil :-D rano jak sie obudzilam to sie go pytalam, czy sie bzykalismy czy to mi sie snilo :-D taka z.a.j.e.b.a.n.a sie obudzilam :-D w odp uslyszlalam, ze sie jednak bzykalismy ha ha ha :-D

a najlepiej stoimy z obuwniczym i Julia (corka szwagierki) mowi do sprzedawczyni:prosze pani a ja mam w maju komunie i dostane duzo prezentow i kasy
laugh.gif
Boze jaki wstyd

Ostatnia edycja:
Lux, normalnie leżę... Ja rano czasem nie pamiętam, że coś mówiłam itp... Ale nie pamiętać bzykanka? No normalnie nie wierzę :D :D :D Mistrz!
A dziewczynka musiała gdzieś od rodziców usłyszeć z czym się wiąże komunia. Gdyby rodzice kładli nacisk na sferę duchową wydarzenia, to prezenty zeszły by na drugi plan.

Hihi poprawiłyście mi humor w zatłoczonym autobusie w korku :/ Boże, dwudziesty pierwszy wiek a ludzie nie wiedza co to mydło :-\ litości!!! A co do komunii to niestety w dzisiejszych czasach nie jest ona przeżyciem duchownym. Liczą się tylko prezenty :(

16 mm idealne serduszko z wielksci dzidzi 8 tygodni termin porodu troszke wczwsniej bo 7.11.2015 ma raczki i nozki wiadomo cos podobnego do raczek i nozek ale jest.
Kurcze czlowiek tak sie przejmowal a tam taka fasola siedzi 
Jeju jaka szczesliwa jestem

reklama
Ewmi na no Boga nie za bardzo pamietam co sie w nocy dzialo :-D
Wredotka-lo Bloze nic mi nie mow na temat nie mycia sie ludzi :crazy:

aż z tego wszystkiego wzięłam dłuuuugą, gorącą kąpiel z pianką :-) ten dzisiejszy powrót do domu to jakiś koszmar. Korek gigant, ludzi na ścisk a koło mnie śmierdziel :crazy::wściekła/y:

zrobiłam test owu, dziś trochę ciemniejszy niż zazwyczaj, ale negatywny. Wstawiam Wam zdjęcie. Macie czasem takie jak nie ma owulacji? Bo ja nie wiem czy to te testy z allegro są takie wadliwe... może trzeba by zainwestować w jakieś "lepsiejsze" ;-)

DSC_0264.jpg

Załączniki

• DSC_0264.jpg
    DSC_0264.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 61
Do góry