reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
No wlasnie dlatego glowe zajme cwiczeniami, dieta, maluchem, mezem, sprzataniem i juz.
Wlasnie! Dziewczyny pomozcie! Jaka dzialalnosc otworzyc?!
Chciala bym swoja firme, ma ktoras doswiadczenie jakies lub pomysly?
Wlasnie! Dziewczyny pomozcie! Jaka dzialalnosc otworzyc?!
Chciala bym swoja firme, ma ktoras doswiadczenie jakies lub pomysly?
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Czeeść !
Maadziu przykro , ściskam mocno i łepek do góry ! jesteśmy bliżej niż daalej !
Gosiak no co ty gadaasz ? ja ćwicze już ponad rook , dietetuje się i dzidziolka nie mam ..ale za to tez mam nieraz złe nawyki żywieniowe ale to przez Ł bo to on kusii tymi świństwami !
eh każdyy organizm inny niestety )
Madziu no nie wiem pewnie macie mnóstwo butików ,ssklepików .. nie mam pojęcia
Maadziu przykro , ściskam mocno i łepek do góry ! jesteśmy bliżej niż daalej !
Gosiak no co ty gadaasz ? ja ćwicze już ponad rook , dietetuje się i dzidziolka nie mam ..ale za to tez mam nieraz złe nawyki żywieniowe ale to przez Ł bo to on kusii tymi świństwami !
eh każdyy organizm inny niestety )
Madziu no nie wiem pewnie macie mnóstwo butików ,ssklepików .. nie mam pojęcia
Gosik93
No ja jakoś drastycznie nie zmieniałam bo meczenie się dla samej idei to jakoś nie dla mnie dlatego rano herbata z cukrem i cytryna musi być a teraz to już wg jak nie wypije co najmniej 2 to mi zle. Strasznie mnie ciągnie do cytryny i cebularzy ale ogólnie zrezygnowałam z cukru i soli żeby nie mieć wyrzutów jak mnie najdzie ochota na pół czekolady a slonego nigdy nie lubilam ćwiczenia chyba mi bardziej na psychikę pomagają bo w miesiąc dużo zmienić się nie dało ale na samopoczucie jak najbardziej
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
aleeee mnie suutki bolą , pieeczą jeeny jaki nieprzyyyjemny ból ! pomocy ;<
Ja tam tylko woda niegazowana , mleko z kawą i zielona lub czeerwona herbata liściasta
taaak ja też mam lepsze samopoczucie jak sobie tak dwie godzinki poćwiczę
Ja tam tylko woda niegazowana , mleko z kawą i zielona lub czeerwona herbata liściasta
taaak ja też mam lepsze samopoczucie jak sobie tak dwie godzinki poćwiczę
Gosik93
Ewelina a może tak mają bolec jak to mój K mówi pestka się odzywa bo gdzieś wyczytal ze juz jest wielkości pestki pomarańczy i tak się przyjęło dziewczyny obudzilam sie o 3 i do 7sie krecilam... Aż się poryczalam tak mi się chciało spac i mojemu się dostało ze w dupie to ma ze nie idę na żadną bete dziś bo i tak go to nie obchodzi. chyba hormony coraz bardziej działają.. Ale za to po tych placzach usnelam na 2h. Na bete oczywiście polecę u nas tez ładna pogoda może przy okazji odpuszczę dziś oknom i pójdę na spacer
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
@ jaaak nic #<3
noo Gosiaczkuu hormony robią swoje a beeta będzie dobra
jaa tam zaawsze mówię faasolina )
noo Gosiaczkuu hormony robią swoje a beeta będzie dobra
jaa tam zaawsze mówię faasolina )
Madziu, przykro mi, że @ znowu. Porób podstawowe badania, koniecznie zrób sobie tę cytologię. Powiedz lekarzowi o waszych planach. Jak będziesz od samego początku pod jego opieką, to może będziesz spokojniejsza i będziesz się mniej denerwować.
A pomysł na biznes w Warszawie to ja mam. Ale podejrzewam, że to raczej nie biznes zbyt interesujący dla Ciebie niestety
Co do diet, ćwiczeń itp... Mi lekarz zaproponował dietę bez diety... A jak zapytałam jak mam to zrobić, to powiedział, że nie wie, że mam się po prosto racjonalnie odżywiać. U nas w domu je się zdrowo - pełnowartościowe posiłki z podwyższoną ilością białka i ograniczeniem węglowodanów, wykluczonych jest kilka produktów, które mi szkodzą. Najgorsze jest to, że mąż tak zasmakował w moich kotletach, że jak pytam co chce na obiad, to od razu żąda kotlecików... No i definitywnie wykluczyliśmy słodycze. Nawet na święta nie będzie jakiejś mega bomby kalorycznej, bo zrobię tylko sernik na zimno i paschę.
A propo świąt - jakie macie menu na święta? Co smakowitego podaje się w waszych domach?
Jak zrobiło się ciepło, to aż chce się spędzać czas na dworku, więc dużo chodzę z psem... Jeździmy do lasu, nad rzekę, nad jeziorko, albo wydeptujemy chodniki w okolicy Pies zadowolony, ja zadowolona i mąż też
A pomysł na biznes w Warszawie to ja mam. Ale podejrzewam, że to raczej nie biznes zbyt interesujący dla Ciebie niestety
Co do diet, ćwiczeń itp... Mi lekarz zaproponował dietę bez diety... A jak zapytałam jak mam to zrobić, to powiedział, że nie wie, że mam się po prosto racjonalnie odżywiać. U nas w domu je się zdrowo - pełnowartościowe posiłki z podwyższoną ilością białka i ograniczeniem węglowodanów, wykluczonych jest kilka produktów, które mi szkodzą. Najgorsze jest to, że mąż tak zasmakował w moich kotletach, że jak pytam co chce na obiad, to od razu żąda kotlecików... No i definitywnie wykluczyliśmy słodycze. Nawet na święta nie będzie jakiejś mega bomby kalorycznej, bo zrobię tylko sernik na zimno i paschę.
A propo świąt - jakie macie menu na święta? Co smakowitego podaje się w waszych domach?
Jak zrobiło się ciepło, to aż chce się spędzać czas na dworku, więc dużo chodzę z psem... Jeździmy do lasu, nad rzekę, nad jeziorko, albo wydeptujemy chodniki w okolicy Pies zadowolony, ja zadowolona i mąż też
reklama