reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

Dzień dobry dziewczyny :* ja zaczęłam ćwiczyć od lutego po okresie i widzisz co się z tych ćwiczen narobilo ;)

reklama
No wlasnie dlatego glowe zajme cwiczeniami, dieta, maluchem, mezem, sprzataniem i juz.
Wlasnie! Dziewczyny pomozcie! Jaka dzialalnosc otworzyc?!
Chciala bym swoja firme, ma ktoras doswiadczenie jakies lub pomysly?

Czeeść ! :)
Maadziu przykro , ściskam mocno i łepek do góry ! jesteśmy bliżej niż daalej ! :)

Gosiak no co ty gadaasz ? ja ćwicze już ponad rook , dietetuje się i dzidziolka nie mam ..ale za to tez mam nieraz złe nawyki żywieniowe :D ale to przez Ł bo to on kusii tymi świństwami !
eh każdyy organizm inny niestety :))

Madziu no nie wiem pewnie macie mnóstwo butików ,ssklepików .. nie mam pojęcia :D

No ja jakoś drastycznie nie zmieniałam bo meczenie się dla samej idei to jakoś nie dla mnie ;) dlatego rano herbata z cukrem i cytryna musi być a teraz to już wg jak nie wypije co najmniej 2 to mi zle. Strasznie mnie ciągnie do cytryny i cebularzy :D ale ogólnie zrezygnowałam z cukru i soli żeby nie mieć wyrzutów jak mnie najdzie ochota na pół czekolady a slonego nigdy nie lubilam ;) ćwiczenia chyba mi bardziej na psychikę pomagają bo w miesiąc dużo zmienić się nie dało :) ale na samopoczucie jak najbardziej :)

aleeee mnie suutki bolą , pieeczą jeeny jaki nieprzyyyjemny ból ! pomocy ;<

Ja tam tylko woda niegazowana , mleko z kawą :D i zielona lub czeerwona herbata liściasta :)
taaak ja też mam lepsze samopoczucie jak sobie tak dwie godzinki poćwiczę :)

Ewelina a może tak mają bolec ;) jak to mój K mówi pestka się odzywa bo gdzieś wyczytal ze juz jest wielkości pestki pomarańczy i tak się przyjęło ;) dziewczyny obudzilam sie o 3 i do 7sie krecilam... Aż się poryczalam tak mi się chciało spac i mojemu się dostało ze w dupie to ma ze nie idę na żadną bete dziś bo i tak go to nie obchodzi. chyba hormony coraz bardziej działają.. Ale za to po tych placzach usnelam na 2h. Na bete oczywiście polecę :D u nas tez ładna pogoda może przy okazji odpuszczę dziś oknom i pójdę na spacer ;)

Madziu, przykro mi, że @ znowu. Porób podstawowe badania, koniecznie zrób sobie tę cytologię. Powiedz lekarzowi o waszych planach. Jak będziesz od samego początku pod jego opieką, to może będziesz spokojniejsza i będziesz się mniej denerwować.
A pomysł na biznes w Warszawie to ja mam. Ale podejrzewam, że to raczej nie biznes zbyt interesujący dla Ciebie niestety :(

Co do diet, ćwiczeń itp... Mi lekarz zaproponował dietę bez diety... A jak zapytałam jak mam to zrobić, to powiedział, że nie wie, że mam się po prosto racjonalnie odżywiać. U nas w domu je się zdrowo - pełnowartościowe posiłki z podwyższoną ilością białka i ograniczeniem węglowodanów, wykluczonych jest kilka produktów, które mi szkodzą. Najgorsze jest to, że mąż tak zasmakował w moich kotletach, że jak pytam co chce na obiad, to od razu żąda kotlecików... No i definitywnie wykluczyliśmy słodycze. Nawet na święta nie będzie jakiejś mega bomby kalorycznej, bo zrobię tylko sernik na zimno i paschę.
A propo świąt - jakie macie menu na święta? Co smakowitego podaje się w waszych domach?

Jak zrobiło się ciepło, to aż chce się spędzać czas na dworku, więc dużo chodzę z psem... Jeździmy do lasu, nad rzekę, nad jeziorko, albo wydeptujemy chodniki w okolicy :) Pies zadowolony, ja zadowolona i mąż też :)

reklama
Hihi a ja do Męża zawsze mówię że czekam na Bąbelka :D niech mnie ktos dzis zmusi do pracy! Dobrze ze dzis jakiś spokój w biurze bo zasypiam... Mega senny dzień

Do góry