reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

A i dodam jeszcze jedno... czasem te rozmowy są na prawdę bardzo trudne, bo trzeba odwagi, aby powiedzieć, co na prawdę się czuję. Jednak im więcej się powie, tym szybciej wspólnie dochodzi się do porozumienia i przezwycięża się kolejną trudność, co dodatkowo zbliża i ukierunkowuje związek ku jednemu punktowi. Ewentualnie prawdziwa szczerość w zgłęb serca i brak porozumienia (bo i tak się przecież zdarza) w coraz większej ilości sfer życia, pomaga szybciej zrozumieć, że ten związek przestał mieć wartość, o którą nam chodzi i zaczynamy się rozjeżdżać w oczekiwaniach i jedynym kierunkiem związku jest jego rozpad...
Osobiście uważam, że lepiej aby coś się rozpadło, co ma się rozpaść. Bo po co się męczyć w związku, który wyniszcza (tym bardziej, jeśli wyniszcza tylko jedną stronę)? Życie jest zbyt krótkie, aby tracić czas na ludzi, którzy nie są tego cennego czasu warci!

reklama
A ja dziewczyny nie pisalam wczesniej, bo stwierdzilam, ze zaraz powiecie, ze sobie wkrecam objawy, ale gdzies od 3-4 dni w glowie mi sie kreci, w domu to wiecie nie zwracam uwagi, ale do sklepu jak szlam z malym to codzpgjennie uczucie slabosci i pot mnie zalewa. Jak to nie ciaza to musze do lekarza, bo to nienormalne.

Hej dziewczynki przepraszam ze tak długo mnie nie było ale nawet nie uwierzycie ze w tych czasach można nie mieć dostęp do neta... Ale za to chyba mam dla was niespodziankę 15go marca mialam dostać okresu jednak nie przyszedł pierwszy test robilam w niedziele 22go rano. Drugi test zrobilam w poniedziałek o 19.30 bo nie moglam wytrzymać do wtorku i moim zdaniem ta wieczorna druga kreska jest troszkę wyraźniejsza. Objawy raz mam raz nie. Dziś byłam na becie wyniki będę mieć wieczorem. Nie wiem jakim cudem ale postaram się chociaż troszkę nadrobić. Jeśli ktoś nowy doszedł lub odszedł z wiadomych powodów to witam i gratuluję a za resztę trzymam baaardzo mocno kciuki :*

Załączniki

• 1427288703137.jpg
    1427288703137.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 23
  • 1427288793685.jpg
    1427288793685.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 24
Ostatnia edycja:
Dziękuję Madzia :) Czekam z niecierpliwością na bete bo ja z tymi testami to oszaleje patrze co raz czy któraś kreska się nie wzmocnił nie zbladla hah. Zeswirowac mozna

mam pytanko do mamus. Jeśli chodzi o bete to na który tydzień patrzeć? Na 5tak jak mi wychodzi z dnia ostatniej miesiączki? Czy na 3 licząc od owulacji i najprawdopodobniej dnia zapłodnienia bo owulacji mialam 1marca a przytulanki były 28.02 1.03, 2.03 i 4.03. Chyba na 3prawda?

reklama
Do góry