reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Madziu, ja jestem specyficzny człowiek, ale jedyne czego jestem pewna sama o sobie to to, że jestem po prostu dobrym człowiekiem :) Taka autopromocja ;)
Moje zaproszenie na wspólną kawkę nadal jest aktualne. W okolicach 10-11 kwietnia będę w Warszawie, więc jeśli tylko będziesz mieć ochotę to nadal zapraszam :)
Z resztą, jeśli którakolwiek z Was ma ochotę się spotkać, a mieszkamy niezbyt daleko od siebie, to walcie śmiało :) :D

A wiecie jaką mam wadę? Szczerość do bólu :) I bałaganiarstwo hahahaha :D Kocham bałagan i jestem bałaganiarą (nie mylić z brudasem, bo u mnie w domu można z podłogi jeść)! Choć czasem mam go serdecznie dość ;)

Ostatnia edycja:
jaaa zanudzam się na śmieeerć z tą samotnością i czeekaniem na Ł :D nie będę kombinowała i szalała w kuchni bo potem trzeba bęędzie to zjeść więęc nieee :D :)

Ewmi dobrze zrobiłaś, że napisałaś do Przyjaciółki! Wydaje mi się, że nazwać kogoś przyjacielem to wielka rzecz i nie można łatwo rezygnować z przyjaźni. A w życiu jak to w życiu, różnie może być... Fajnie, że odpisała i że się spotkacie. Przyda jej się ktoś bliski. Miejmy nadzieję, że coś się w jej życiu zmieni i będzie miała się z kim podzielić swoją radością, bo mieć kogoś takiego to skarb ;-)

Ja już w domku, wyprowadziłam Piesa. Muszę ogarnąć rozgardiasz jaki mój Mąż zostawił rano i coś wszamać na szybko. Ja do Warszawy mam dość daleko niestety :-(

reklama
Wredotko, albo Warszawa, albo wszystko co na trasie wawa- Zamość lub Chełm. Z resztą kiedyś możemy się zgrać wszystkie i umówić się w punkcie, do którego wszystkim będzie w miarę blisko. Nie straszne mi coś takiego, bo na forach motoryzacyjnych to standart. Więc i tu możemy zorganizować babyboomowo-staraczkowego spota :) ;) Dla chcącego - nic trudnego! :) ;) :D

Do góry