reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Madziu, ja jestem specyficzny człowiek, ale jedyne czego jestem pewna sama o sobie to to, że jestem po prostu dobrym człowiekiem :) Taka autopromocja ;)
Moje zaproszenie na wspólną kawkę nadal jest aktualne. W okolicach 10-11 kwietnia będę w Warszawie, więc jeśli tylko będziesz mieć ochotę to nadal zapraszam :)
Z resztą, jeśli którakolwiek z Was ma ochotę się spotkać, a mieszkamy niezbyt daleko od siebie, to walcie śmiało :) :D

A wiecie jaką mam wadę? Szczerość do bólu :) I bałaganiarstwo hahahaha :D Kocham bałagan i jestem bałaganiarą (nie mylić z brudasem, bo u mnie w domu można z podłogi jeść)! Choć czasem mam go serdecznie dość ;)

Ostatnia edycja:
jaaa zanudzam się na śmieeerć z tą samotnością i czeekaniem na Ł :D nie będę kombinowała i szalała w kuchni bo potem trzeba bęędzie to zjeść więęc nieee :D :)

Ewmi dobrze zrobiłaś, że napisałaś do Przyjaciółki! Wydaje mi się, że nazwać kogoś przyjacielem to wielka rzecz i nie można łatwo rezygnować z przyjaźni. A w życiu jak to w życiu, różnie może być... Fajnie, że odpisała i że się spotkacie. Przyda jej się ktoś bliski. Miejmy nadzieję, że coś się w jej życiu zmieni i będzie miała się z kim podzielić swoją radością, bo mieć kogoś takiego to skarb ;-)

Ja już w domku, wyprowadziłam Piesa. Muszę ogarnąć rozgardiasz jaki mój Mąż zostawił rano i coś wszamać na szybko. Ja do Warszawy mam dość daleko niestety :-(

reklama
Wredotko, albo Warszawa, albo wszystko co na trasie wawa- Zamość lub Chełm. Z resztą kiedyś możemy się zgrać wszystkie i umówić się w punkcie, do którego wszystkim będzie w miarę blisko. Nie straszne mi coś takiego, bo na forach motoryzacyjnych to standart. Więc i tu możemy zorganizować babyboomowo-staraczkowego spota :) ;) Dla chcącego - nic trudnego! :) ;) :D

Do góry