reklama
Gosik93
Fanka BB :)
A pewnie ze zostane Wyniki będą gdzieś za 2h. I jak coś będę starał się zarazić wszystkie bez wyjątku co do badania to dzis mnie zaskoczyła swoją uprzejmoscia i troska pielęgniarka która pobierala mi krew, oczywiście inna niż ostatnio co byłam jak mialam wynik 0,10 aż mialam lepszy dzień dzięki niej
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Czseesc kobiety !!!
Jej Gosik.kochana mega gratuacje ! ) ciaza jak nic !! Gratki graatki !! )
A ja kochane jestem juz po owulce jednak nawet nie zauwazylam kiedy byla przez nierobienie testow i dobrze bo bylam spokojniejsza i nie swirowalam z seksem ze juz teraz natentychmiast bo dwie krechy sa :-)
Owulka byla w sobote wtedy kiedy pilam z moimi szalonymi kobietami , dobrze ze kochalismy sie rano i po powrocie jak bylam pijana wieec pelen totalny luuz hy hy i oby z tego luzu cos bylo bo jestem jednak pelna nadziei ze bez tej spiny jednak cos bedzie :-) :-) ale na razie nie chce o tym myslec i czekam na cud ❤
Obiad zrobiony , zjedzone , posprzatane i mimo pieknej pogody to ide leniuchowac do lozka i tv po praacy bo i taak sama jestem wiec co ja moge innego porobic
Jej Gosik.kochana mega gratuacje ! ) ciaza jak nic !! Gratki graatki !! )
A ja kochane jestem juz po owulce jednak nawet nie zauwazylam kiedy byla przez nierobienie testow i dobrze bo bylam spokojniejsza i nie swirowalam z seksem ze juz teraz natentychmiast bo dwie krechy sa :-)
Owulka byla w sobote wtedy kiedy pilam z moimi szalonymi kobietami , dobrze ze kochalismy sie rano i po powrocie jak bylam pijana wieec pelen totalny luuz hy hy i oby z tego luzu cos bylo bo jestem jednak pelna nadziei ze bez tej spiny jednak cos bedzie :-) :-) ale na razie nie chce o tym myslec i czekam na cud ❤
Obiad zrobiony , zjedzone , posprzatane i mimo pieknej pogody to ide leniuchowac do lozka i tv po praacy bo i taak sama jestem wiec co ja moge innego porobic
madziolina_p
Fanka BB :)
No oby Kochana ten luzik zdzialal bobasa!!!
o jaaa! gratuluję!!!!Hej dziewczynki przepraszam ze tak długo mnie nie było ale nawet nie uwierzycie ze w tych czasach można nie mieć dostęp do neta... Ale za to chyba mam dla was niespodziankę 15go marca mialam dostać okresu jednak nie przyszedł pierwszy test robilam w niedziele 22go rano. Drugi test zrobilam w poniedziałek o 19.30 bo nie moglam wytrzymać do wtorku i moim zdaniem ta wieczorna druga kreska jest troszkę wyraźniejsza. Objawy raz mam raz nie. Dziś byłam na becie wyniki będę mieć wieczorem. Nie wiem jakim cudem ale postaram się chociaż troszkę nadrobić. Jeśli ktoś nowy doszedł lub odszedł z wiadomych powodów to witam i gratuluję a za resztę trzymam baaardzo mocno kciuki :*
Hej Gosia, wielkie gratulacje!!! Czekamy na wyniki :-) super, że się udało. Takie wiosenne dobre wieści ;-) i nie opuszczaj nas, będziemy na bieżąco ze wszelkimi urokami ciąży ;-)
Ewelinka, ja też sama :-( nie dość, że Mąż daleko to nadal zero kontaktu. Trudno, tym razem to on musi zrobić pierwszy krok.
Ewelinka, ja też sama :-( nie dość, że Mąż daleko to nadal zero kontaktu. Trudno, tym razem to on musi zrobić pierwszy krok.
reklama