reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Jeeeeee Gosik!!!! Gratki!!!! W koncu jakies wspaniale wiesci :D Opowiadaj, mialas jakies objawy, przeczuwalas? :D

Madziu no piekne masz te objawy, moze troche niekomfortowe ale dobrze wrozace :D &&& zacisniete!

Cassiah coś tam mialam, przed datą miesiączki czulam jakieś klocia pobolewania ale strasznie chciało mi się spać i pić. Zganialam wszystko na przesilenie 2-3 dni po terminie nadal podbrzusza pobolewalo i czekałam na okres mierzylam temp mialam i mam w okolicach 37,3 gdy w niedziele nie przyszedł w koncu zrobilam tescik i od poniedziałku zaczęły się jakieś zawroty głowy, skurcze podbrzusza, spac to moglam cały dzień a o 19 nowe życie we mnie występowało a to bym się przeszła a to posprzatac i tak się krecilam do 3 w nocy i nie zasypialam a padalam ze zmęczenia, zaczyna mi strasznie przeszkadzac dym z papierosów a wczoraj miałam okropne mdłości które po sniadaniu zniknęły. Rano nie mam ogólnie żadnych objawów i czasem się martwie i dziś procz kloca w prawym jajniku i takiemu ogolnemu osłabieniu nic nie czuje..

Hahah wariatka, ciesz sie ze nic nie czujesz!! :D to dopiero poczatek, jeszcze cie ciaza wymeczy ;) Trzymam kciuki za bete i zagladaj tu czesciej do nas :) :*

Hehe Cassiah no może wariatka ale chyba uspokoja się dopiero jak zobaczę maleństwo na usg bo do tej pory jakoś sceptycznie podchodzę i wole się nie cieszyć bo zawsze coś może nie tak pójść. Magda a miałaś tak ze na początku ciąży byly dni ze wg nie czulas się ciazowo ? Tak nic a nic?

No świetnie ;) w taki razie czekam grzecznie na bete i zaraz przylatuje się pochwalić :) myśle że będę u was często bo mimo tematu listopadowych mam z wami bardziej się zzylam :)

reklama
Do góry