reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Dzien dobry laski w pierwszym dniu wiosny! :) Od teraz bedziemy zaciazac jak grzyby pp deszczu ja wam powiadam! :D

Ewmi, racja, kazda @ nas przybliza, im wiecej prob tym blizej celu, podoba mi sie to myslenie :) Tylko szkoda ze ja dopiero na poczatku :)

Powiedzcie mi dziewczyny jak oceniacie wiesiolka? Bo juz chyba kazda po owu..? Madzia ty len pilas tak?

reklama
Hej Kochane! Podczytuję Was, ale ostatnio nie mam jakoś weny do pisania. Cały czas trzymam mocno za Was kciuki!!! U mnie kolejny miesiąc spisany na straty! Znów w 22 dniu cyklu! (gdzie cykle zazwyczaj miałam 35dniowe co najmniej) zaczął się "okres". A raczej skąpe krwawienie, zupełnie bezbolesne. W ciągu tych 22 dni ani jeden test owu nie wyszedł pozytywny. Dwa miesiące z rzędu!!! :-( Bardzo się wystraszyłam kiedy kolejny raz czekając na owu zobaczyłam początki okresu. Zapisałam się do ginekologa, ale wizytę mam dopiero 10 kwietnia. Martwię się trochę, ale muszę cierpliwie czekać na wizytę. Zobaczymy co powie lekarz...

Całuję Was i melduję się - nadal jestem z Wami ;-)

AAA Kasia ja stosowałam wiesiołek i widziałam kolosalną różnicę już tak naprawdę po tygodniu zażywania! W szczególności podczas staranek... Mąż też widział różnicę :-D śluz płodny nie pojawił się na wkładce/bieliźnie, ale ze względu na to jak wyglądały moje dwa ostatnie cykle nie jestem w stanie powiedzieć czy w ogóle miałam owu :-( więc...

Madziu, pamiętasz w tamtym miesiącu było tak samo... w zasadzie teraz trwało to krócej od środy do piątku. Myślę, że zrobię test, żeby mieć pewność, ale wiem, że nie jestem. Zwyczajnie wiem. Krwi było trochę, ale cały czas tak jak ostatniego dnia normalnej miesiączki, raczej ciemnej, brunatnej. Boję się, że coś jest nie tak, że to dwa bezowulacyjne cykle były. Miałam czekać do maja z lekarzem, ale chyba nie mam na co...

Nigdy nie było normalnie, ale teraz to już jest jakaś masakra. Może to ten stres... Ale nie chcę później żałować, że nie poszłam do lekarza. Chciałam do tej wizyty odpuścić trochę, przestać robić testy, żeby odetchnąć, ale Mąż twierdzi, że przed wizytą powinnam robić testy i dokładnie obserwować cykl, żeby wiedzieć co i jak... ech a miało być tak łatwo ;-)

reklama
Wredotka milo cie widziec :* Szkoda tylko ze bez dobrych wiesci :( Pamietaj ze zdrowa kobieta moze miec nawet 2 cykle bezowulacyjne w ciagu roku. Niestety podejrzewam ze u ciebie mogly byc bezowulacyjne bo skape miesiaczki i b krotkie cykle to glowna oznaka cyklu bezowu. Ale moze to tylko te dwa i juz od nastepnego miesiaca bedzie ok o to nie musi znaczyc ze cos zlego soe dzieje! Koniecznie idz do lekarza, napewno nie ma powodow do obaw, moze samo sie wyreguluje a moze cos ci przepisze i od nowego cyklu wszystko wroci do normy. Uszy do gory!

No ja tez jestem straaaasznie zadowolona z wiesiolka dlatego was pytam :) Pomogl mi i to niesamowicie. Sluz idealny i b duzo. Ciekawe tylko czy to cos dalo. Okaze sie za 10 dni :)

Do góry