reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Hej laski!
Nie odzywalam sie, bo w sob bylismy na imprezie, a w ndz to mialam rodzicow w domu, kolezanke i maly troche dokazywal, a wieczorem padlam 
Jak narazie cycki bola, ale chyba nie bardziej jak co miesiac i zauwazam czasem sluz, ale nie jakos duzo. Do @ 7 dni 

Ja wczoraj zrobilam wieczorem.test owu bo nie wiem jak dlugo brac wiesiolka i druga kreska byla troche bardziej Ciemna i nie wiem czy owu juz byla czy bedzieb dlatego dzis na wszelki wypadek zrobie kolejny

Madziu blizej niz dalej :-) &&&

Madzia no to ty w takim razie rozpoczynasz II kreskowa fale :D

Ewelinka ja mialam to samo. Nie wiedzialam kiedy owu bo sluz lecial i lecia. Ale orientacyjnie 15 dc ostatni raz wzielam wiesiolka i potem jescze tak ze 2 dni lecialo troche sluzu ale powoli zmieniajac sie w ten bialy i gesty, a potem to juz tylko byl bialy i gesty. Wydaje mi sie ze przy cyklach 26-28 dniowych, nie bede miala pozniej owu niz 16ego dnia. Ja w ogole myslalam ze owu wystepuje do 2 dni po szczycie sluzu a przeczytalam ostatnio, ze moze nawet wystapic 2 dni przed szczytem. Nie przeszkadza mi to bo w dni plodne przez caly tydz i tak przytulamy sie prawie codziennie wiec obojetne kiedy jest owu ale wlasnie w przypadku wiesiolka jest to skomplikowane :( A naprawde nie chce tych testow owu robic bo wydaje mi sie ze one sie sa pewne i tylko beda mnie dekoncentrowac i tylko bee sie denerwowac byla czy nie byla, czy jasna ta kreska, czy juz bardziej ciemna itd.

reklama
Do góry