reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
No ale pisalas ze masz wodnisty przeciez? To wtedy kiedy ostatni dzien masz ten wodnisty to znaczy ze nastepnego dnia masz owu ale zdarza sie ze owu wystepuje nawet 3 dni pozniej! Dlatego dni plodne liczy sie do 4 dnia po zaniku sluzu(owu po 3 dniach+1dzien trwania owu). Reasumujac trzeba dzialas jak tylko pokaze sie sluz choc troche lepszej jakosci az do 3 dni po zaniku sluzu. Life is hard :D

Wiecie co, ja chyba się cieszę, że nie widzę tego śluzu :p Bo to strasznie dużo z nim zachodu :p ja się po prostu kocham z mężem :) jak tylko często mamy ochotę :) no w tym miesiacu będzie w ogóle idealnie bo będę wszystko pod usg widzieć :) we wtorek kolejne usg (powinno być 20mm) i strzelam pregnyl :) Boże, czuję się niemal jak bogini - pełna kontrola nad wszystkim, co zależne ode mnie :) Pierwszy raz mam tak dużo do powiedzenia w kwestii własnej płodności :)

Haha wiem :) I lepiej Madzia, z testem tylko analizujesz, czy widoczna kreska czy blada itd, a tak idz na spontan :) Hormony zaczynaja prace w mozgu wiec relax jest najwazbiejszy w poczeciu. Z reszta sama wiesz najlepiej jak bylo w twoja pierwsza dzidza! :)

Tak dokladnie! Dzis tez sie poprzytulamy i jak ma cos byc to bedzie :-) i oby ta wredotka nie przyszla!
Termin mam na 30.03 ale nie bede wczesniej testowac, jak nie przyjdzie to zatestujemy 1.04 :-)

Ja tez powinnam miec tak pod koniec marca @ :) Jak sie nie uda to w kwietniu ide do gina zeby pomogl mi zajsc w ta ciaze :) Zrobie sobie wszystkie hormowy. Bo narazie tylko TSH mialam i zelazo. Ewmi to super, trzymam kciuki! :)

reklama
Do góry