reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Mi też tak pokazywało. Miałaś wcześniej owulację. Mi jak takie pokazywało, to lekarz kazał traktować je orientacyjnie. Czyli , że mogła być owulacja, a wcale nie musiała. Nie przejmować się i robić swoje. I nie kochać się jedynie w dni "płodne", bo czasem są też spontaniczne owulacje. Albo owulka się przesuwa wcześniej lub poźniej.

Doobrze piszesz Ewmi nie ma co brac pod uwage kalendarzyki owu bo ja na fonie mam dwie apki i jeden i drugi pokazuje inaczej wiec sie nimi nie sugeruje az tak moze tylko wtedy gdy chodzi o okres zebym mniej wiecej byla przygotowana kiedy przyjdzie :-) :-) taak jak mowilam w tym msc nie stosuje testow i idziemy na zywiol :-D :-D wiesiolek taak bardzo poprawil mi sluuz ze nawet nie bede wypatrywala czy jest plodny czy nie bo jak wczoraj sie kochaalismy to mnie zaleewalo hi hi :-D :-D :-D juuz nie pamietam kiedy mialam taaki sluuz chyba z 3lata teemu :-D :-D jestem mega zadowolona z wiesiolka :-) :-) i moja cera taak bardzo sie poprawila , czerwone blizny po tradziku znikaja :-) :-) jaak dobrze ze istnieje takie cos i dzieki za podpowiedzi z nim bo tak bym nie kupila :-) :-)

Madzia nie przejmuj sie tymi kreskami owu nie ma co sie tak na tym skupiac kochana bo jeszcze sie zablokujesz :-) kochaliscie sie to najwazniejsze , kochajcie sie jeeszcze tylko wtedy jak macie ochote na pewno nie zaszkodzi a moze pomoc :-)

Milej niedzieli wam ! Ja jestem sama jak tylko otworzylam oczy :-\ :-\ bo moj Ł mial hale od 8 a teraz ma mecz na murawie a ja na 14 do pracy wiec go zobacze dopiero o 22 jak wroce z pracy ale pewnie bedzie spal i weez go tu nie zabij .. -.-

Ewelina, wiem, że dobrze mówię, bo mam na prawdę fajnego lekarza, który mi wszystko łopatologicznie tłumaczy :)
Madziu, kochaliście sie dużo więc jak coś miało wyjść z tego, to wyjdzie :) Nie skupiaj się na tym aż tak bardzo

Jakie zażywacie wiesiołka na owulacji ja brałam oeparol przed crio i była spora poprawa. Ole razy dziennie ? Wtedy mi zależało na prawie endo wiec brałam chyba 5 razy dziennie ale teraz może wystarczy 2 razy ? Jak sądzicie ?

reklama
Czesc kochane, ja wlasnie wrocilam z weekendu od tesciow.

U mnie wczoraj byl szczyt plodnego sluzu, byl po prostu ksiazkowy, piekny az skalam ze szczescia hehe ale dzis juz zaczal sie bialy i gesty wiec wychodzi ze dzis owu mam no i teraz nie wiem - mam dzis brac wiesiolka jeszcze czy juz odstawic? Dodam ze dzis dop 12 dzien cyklu ale ja czesto mam 26 dniowe cykle.

Jolka ja biore jakis niepolski i biore dawke 1000mg na dzien, pierwszy miesiac i poprawa kolosalna.

Dziewczyny czuje ze niedlugo ten topik przejdzie do "archiwum" :D

Madzia jesli ci dzis zanikl sluz to moze dzis masz owu bo ostatni dzien sluzu poprzedza owu o 24 h a czasem nawet 36h ! Takze nie przestawaj jeszcze :)

No nie wiem, lylac jeszcze dzis wiesiola??

Do góry