reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
dzien dobry kobitki :) troche nam sie tu towazystwo wykruszylo ostatnimi czasy, coraz mniej nas :(

u mnie dzis super dzionek, 16 stopni i sloneczko :)

ja jeszcze wciaz nie mialam owu bo dzis ciagla mam ten sluz plodny. dzis 13 dzien cyklu. od 8ego dnia dzialamy co 2 dzien :)

luxik jak tam, masz juz jakies objawy? :) pamietaj ze ty pierwsza startujesz z II kreseczkami w tym mies :)

milego dzionka laski

Super! To juz niedlugo! Napewno sie uda, nie ma powodu zeby sie nie udalo :) Zapoczatkujesz dobra passe :)

Ja wciaz jade na wiesiolku, bede go brac dopoki bedzie sluz ciagnacy tak mysle.

dziewczynki mam do was pytanie, moze troche dziwne ale ostatnio sie nad tym zastanawialam - jak szybko wy lecicie sie wykapac po stosunku? (oczywiscie starajac sie o dziecko, wiadomo, ze jak nie to od razu), ale ile najlepiej jest trzymac żołnierzyki w środku tak zeby zdarzyly przedostac sie do macicy zanim wypluczemy wszystko? :) moze to troche elementarna wiedza, ale serio nie wiem z jaka szybkoscia one pedza :)

Zrobilam test owu, tak jak myslalam, prawie kreski brak  dzis tak mnie w dole brzucha ciagnie, kloje :-S
Ten na dole jest z dzis
Te drugie kreski sa troche ciemniejsze na zywo
Takze albo owu nie bylo albo testy zepsute, dzis 16dc z 30

Madzia, nie zastanawiaj się nad tymi testami, bo tylko krzywdę sobie robisz i za bardzo się przejmujesz. Mogła być owulacja, a mogło jej nie być. Najważniejsze, że dobrze wykorzystaliście czas.
Cassiah - mnie zdarza się nawet zasnąć z nimi wewnątrz. Po prostu mąż rozwinął skrzydła i potrafi mnie tak wymęczyć, że padam jak mucha :D
A jak mnie bardzo nie wymęczy i jestem "żywa" po, to czekam przynajmniej pół godziny i staram się unieść pupę ponad poziom ciała, aby ułatwić im pływanie. Niby to nie działa podobno, ale dobrze wpływa na moją psychikę i daje mi poczucie że im pomagam. Poza tym nigdy nie wypłukuję nic ze środka. Zmywam tylko co, co wydostało się na zewnętrzne narządy (boże, czemu ktoś nadal takie brzydkie nazwy).

reklama
Nie robilam nigdy testow owu ale czy to nie jest tak ze one czesto zawodza jak te ciazowe?

A jak tak zasniecie z nimi to wam nie wyplywa sperma w nocy??? Bo ja jak tylko zmienie pozycje to juz mi cieknie...

Do góry