reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

Ja właśnie kąpałam się z Dagmarką :) I była dzisiaj sesja zdjęciowa bobasa :) Teraz czas popłacić rachuneczki aby mieć to z głowy przed weekendem.
Kutro za to odbieram mój dyplom i będę mogła wreszcie tytułować się Panią Kosmetolog :)
Potem wizyta u gina (już się tym stresuję :/ ) i sruuuu... szybciutko do domeczku, do mężulka.
Rozwiązałam (niechcący) także zagadkę moich biegunek - metformina. Zapomnialam wczoraj wziąć rano leku. I nic się nie działo. Za to jak wieczorem wzięłam tabletki to po 2-3h miałam znowu masakrę... Ewidentnie od leku (wcześniej zbyt regularnie go chyba po prostu brałam). Reszta dolegliwości męczy nadal, więc reszta nie od leku... Zobaczymy co na to lekarz.

reklama
Lux, ten lek to moja szansa. Bez tego leku nie za zajdę. Nie tylko nie zajdę, ale będzie źle tak, jak było. Jutro będę u lekarza i wszystkiego się dowiem. Oprócz leków na astmę to jedyny lek, jak dotychczas, który biorę regularnie. Reszta to suplementy.

A ja dziewczynki melduje wykonanie zadania! Bylismy ze znajomymi potanczyc i wrocilismy ok 3, wlaczylam nastrojowa muzyke i byly supcio przytulanki, do tego wstalismy ok 11 i postanowilam znowu mojego pomeczyc  dal sie wykorzystac! Ciekawe jak dzis test owu...

Dziewczyny! Mam przepiękne endometrium i przepiękny 15mm pęcherzyk. Dostałam pregnyl, mam go zrobic przy 20-21mm pęcherzyku. Wszystkie moje dolegliwości sa dobrym objawem regulującego się cyklu :) jeśli nie zajdę to zamiast hsg będę mieć laparoskopię za 2-3 miesiące! Ten Jamiesiąc jest nasz!!! Będą 2 krechy!!! Czuję to!!!! Czuję siłę!!!!

A Wy jak tam dziewczynki? Mi na tescie owu wczoraj wyszla bledsza troche kreska niz przedwczoraj, a wg kalendarzyka owu powinna byc jutro, takze ciekawe co dzis na tescie wyjdzie, bo jak jeszcze bledsza to sama nie wiem :-S

Uważam, że nie ważne kiedy konkretnie była owu. Myślę, że najważniejsze, że wiesz to orientacyjnie. Owu pewnie faktycznie była już, a kalendarzyki nie są podłączone do Twojego ciała i nie biorą pod uwagę wielu czynników wpływających na nasz organizm. Najważniejsze, że dobrze wykorzystaliście ten czas i dużo się kochaliście. To jest najważniejsze.

reklama
Tez prawda, jeszcze dzis zrobie test i jak pokaze ciemniejsza to znaczy, ze nadchodzi, a jak jasniejsza to byla. Ja wlasnie EwMi nie czuje owu, nawet sluzu za duzo nie ma, nic mnie nie boli itp.

Do góry