reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

No ja powinnam miec @ 1.04, to bylby cykl 28 dniowy ale jesli naprawde mam dzis owu to @ bede miala 29.03 czyli 26 dniowy cykl. Nie wiem, jesli nie dostane 1.04 to zatestuje 2.04 bo jakos dzien wczesniej to sie obawiam ze pokaze prawdziwy wynik ;D

reklama
Hej kochane, czytam Was i widzę za zachwalacie wiesiołek. Ja swego czasu przed przerwą brałam go. Nie zauważyłam aż takiej poprawy jak wy. Od następnego cyklu spróbuję, od środy testuje i działam ;)

Ja tez 1.04 powinnam dostać @, więc testować będę pewnie 2 lub 3.04. No i oczywiście wszystkie będziemy mieć takie wyniki, jakich byśmy sobie życzyły :)
A do lekarza poszłam po kilku miesiącach, bo wiedziałam, że będzie problem. Wczoraj tylko mi się trochę przykro zrobiło jak na skierowaniu do szpitala przeczytałam "niepłodność pierwotna"... Ale ogólnie mam to w nosie. Teraz jestem płodna i tylko to się liczy, że z niepłodnością wygrywam :)

Ewmi nie dziwie sie ze wygrywasz z takim nastawieniem! :) Brawo!

KasiaMarysia tak ja polecam ci baaaaardzo!

No u mnie jednak jeszcze nie ma owu bo znow sie sluz pokazal piekny :) Gdzies przeczytalam ze on nie jest wytwarzany caly dzien i trzeba na niego "polowac" i to prawda :) Dzis myslalam ze juz koniec ale znow mnie zalalo :) Az nie moge sie na niego napatrzec hihih

Wiecie, mówiłam wcześniej, że tylko czasem mam takie dołki, podczas których dopada mnie negatywne myślenie. No i jestem tutaj żeby sobie wtedy ponarzekać. Na co dzień jestem bardzo pozytywną osobą i wierzę, że nam się uda. Szczególnie, że było kiedyś tragicznie, a teraz wszystko działa tak, jak powinno! Sama momentami w to nie wierzę wręcz, ale wiara w sukces czyni cuda :) Poza tym mąż wspiera mnie na milion procent i dzięki niemu tak mocno w to wszystko wierzę. Na prawdę jest cudownym człowiekiem, najlepszym jakiego dane było mi poznać przez całe moje życie.
Wy też musicie myśleć pozytywnie. Wierzyć w sukces. Powtarzać to jak mantrę nawet, gdy dopada zwątpienie. Wszystko jest w naszej głowie!
Cieszę się z waszych śluzów i że wszystkie zobaczymy II w tym samym mniej więcej czasie :) Będzie wysyp pozytywnych testów. Mówię Wam! Wiosna zawita w naszych brzuszkach i porosną nam piękne fasolki :) A potem porodzimy piękne, gwiazdkowe prezenty :)

reklama
Do góry