reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

No ja powinnam miec @ 1.04, to bylby cykl 28 dniowy ale jesli naprawde mam dzis owu to @ bede miala 29.03 czyli 26 dniowy cykl. Nie wiem, jesli nie dostane 1.04 to zatestuje 2.04 bo jakos dzien wczesniej to sie obawiam ze pokaze prawdziwy wynik ;D

reklama
Hej kochane, czytam Was i widzę za zachwalacie wiesiołek. Ja swego czasu przed przerwą brałam go. Nie zauważyłam aż takiej poprawy jak wy. Od następnego cyklu spróbuję, od środy testuje i działam ;)

Ja tez 1.04 powinnam dostać @, więc testować będę pewnie 2 lub 3.04. No i oczywiście wszystkie będziemy mieć takie wyniki, jakich byśmy sobie życzyły :)
A do lekarza poszłam po kilku miesiącach, bo wiedziałam, że będzie problem. Wczoraj tylko mi się trochę przykro zrobiło jak na skierowaniu do szpitala przeczytałam "niepłodność pierwotna"... Ale ogólnie mam to w nosie. Teraz jestem płodna i tylko to się liczy, że z niepłodnością wygrywam :)

Ewmi nie dziwie sie ze wygrywasz z takim nastawieniem! :) Brawo!

KasiaMarysia tak ja polecam ci baaaaardzo!

No u mnie jednak jeszcze nie ma owu bo znow sie sluz pokazal piekny :) Gdzies przeczytalam ze on nie jest wytwarzany caly dzien i trzeba na niego "polowac" i to prawda :) Dzis myslalam ze juz koniec ale znow mnie zalalo :) Az nie moge sie na niego napatrzec hihih

Wiecie, mówiłam wcześniej, że tylko czasem mam takie dołki, podczas których dopada mnie negatywne myślenie. No i jestem tutaj żeby sobie wtedy ponarzekać. Na co dzień jestem bardzo pozytywną osobą i wierzę, że nam się uda. Szczególnie, że było kiedyś tragicznie, a teraz wszystko działa tak, jak powinno! Sama momentami w to nie wierzę wręcz, ale wiara w sukces czyni cuda :) Poza tym mąż wspiera mnie na milion procent i dzięki niemu tak mocno w to wszystko wierzę. Na prawdę jest cudownym człowiekiem, najlepszym jakiego dane było mi poznać przez całe moje życie.
Wy też musicie myśleć pozytywnie. Wierzyć w sukces. Powtarzać to jak mantrę nawet, gdy dopada zwątpienie. Wszystko jest w naszej głowie!
Cieszę się z waszych śluzów i że wszystkie zobaczymy II w tym samym mniej więcej czasie :) Będzie wysyp pozytywnych testów. Mówię Wam! Wiosna zawita w naszych brzuszkach i porosną nam piękne fasolki :) A potem porodzimy piękne, gwiazdkowe prezenty :)

reklama
Do góry