reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Tez bym takie kreski chciala ujrzec :-)
Ja ja postanowilam, ze znowu pomoge sobie testami owu, choc moze po tym siemieniu lnianym bedzie ladny sluz, @ sie juz konczy, w dni plodne beda obfite staranka i mam termi nastepnej @ 30.03, jak nie przyjdzie to bede happy, ale testowac bedziemy 1.04 hehe

Lux, nawet nie wiesz jak ja się cieszę :)
Madziu, testy owu nigdy nie zaszkodzą. Ja testować zamierzam 02.04. I tym razem żadnych testów sprzed kwietniem. Obecny cykl jest 5tym cyklem 30dniowym z rzędu, więc zakładam, że małpa powinna przyjść 01.04. No i mam doktorka, który chciał obejrzeć moje pęcherzyki i poszukać przewodniego. Wiec może nawet będzie jakiś monitoring mały. Zobaczymy 14 marca :)

reklama
Dam znać wszystko na bieżąco.
Lux, zazdroszcze Ci śluzu. Może w tym miesiącu i ja go zobaczę dzięki wiesiołkowi :)
A o wyniki jakoś się nie martwię. Mam w sobie spokój jak o tym myślę. Robimy je bardziej, aby potwierdzić, że wszystko jest w porządku :)

Do góry