reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Noo ja mam lba doslownie mega bole migrenowe a takich dawnoo dawnoo nie mialam ,no akurat moze taki cykl ze przed malpa mozg mi chce rozsadzic :-\ :-\ okropny bol a przez to jestem mega rozdrazniona , cycki bola , sutki swedza i jakby dziwnie mrowily , brzuch czasem poboli ale pewnie sobie wkrecam bo @ tuuz tuuz i sluzu malo wiele wiec sie nie przejmuje i testu nie kupuje a cooo mi tam :-) :-) i ogromnie sie ciesze bo moj praawy jajus od dobrych 2laat sie w koncu odezwal i boli :-D :-D

Trzymam za waszee owocne owullki ja musze luknac tego wiesiolka ile w necie a ile w aptekach kosztuje

Ostatnia edycja:
reklama
Dopiero 3 cykl więc krótko ale ja mam rozchwiane hormony często torbiele na jajnikach i ginekolog kazała mi jechać na anty aż do podjęcia decyzji o ciąży no i się miałam do niej zgłosić gdy to będzie już ten czas ale anty odstawiłam z rok temu no i liczyłam na szczęście początkującego :-D testy owu nie wykazują mi 100% owulacji no i od czasu kiedy zaczęłam się starać zanikły mi wszystkie objawy cyklu - cycki nie bolą a zawsze bolały, śluzu nie ma nawet kręgosłup mnie przed @ nie boli czasem jajniki :) więc chyba trzeba się przebadać :))

Cholera ale mi polecialo krwi z nosa od tego wiesiolka!!! :( Czytam ze stosuje sie go na zakrzepice ale nie myslalam ze az tak zadziala i to pierwszego dnia :D Zmniejsze dawke i zobacze jesli sie powtorzy to bede musiala odstawic :/ W kazdym razie dziala dziewczyny hehe

Cassiah, ile czasu bierzesz? Bo jeśli krócej niż 5 dni, to tylko przypadek, że poszła Ci krew z nosa. Z tego, co mi powiedziano w aptece to trzeba go minimum tydzień brać aby zaczął działać, nie mówiąc już o namacalnych efektach.
Poza tym w ogóle nie słyszałam, aby brało się wiesiołek na zakrzepicę... Mąż miał ostatnio oderwany mięsień od kości po wypadku w pracy i zrobiło mu się po wylewie zakrzepowe zapalenie żył (nie mylić z zakrzepicą). Dawała bym mu też wiesiołek.
Coraz więcej ciekawostek się tu dowiaduję :)
Jutro wielki dzień. Już nie mogę się doczekać :) Trzymajcie kciuki za mojego Ukochanego :) Oby okazał się ogierem rozpłodowym ;)
Dobranoc dziewczynki.

Czeesc kobiety :-)
A slyszalyscie ze wiesiolek pomaga zgubic zbedne kg :-D taak wczoraj czytalam troche o nim i jest naprawde swietny w rozmaitych doleglowosciach i nie tylko :-) na plodnosc pomaga nam kobieta a takze naszym partnerom ale watpie zeby moj chcial to lykac alr sprobowac moge :-) :-)
Kasia nie martw sie na pewno bedziesz mogla go lykac moze to takIe chwilowe bylo :-) :-)
Lux suuper to teraz tylko czekac spokojnie na owocne wiesci :-) :-)
A ja tego wiesiolka mam lykac juz jak @ sie pojawi taak?? :-) :-)

Ewelina, bierz od 1 dnia @.
Lux, trzymam kciukasy za powodzenie "operacji".
A co do odchudzających właściwości wiesiołka to znów czegoś nowego się dowiedziałam... Jeśli pomaga schudnąć to pieknie! Może wreszcie trochę spadnie...

Jedziemy na badanie...

Bralam go dopiero pierwszy dzien! :D Ale niestety moj organizm jest tak wrazliwy ze reaguje bardzo szybko na rozne specyfiki i w ogole. Zawsze tak jest. Jestem pewna ze to od wiesiolka bo nie pamietam kiedy ostatni raz w zyciu krew mi poleciala z nosa, chyba w liceum. Ponad to wypilam wczoraj 2l wody :) Tak, ewmi poczytaj sobie, on ma duzo wlasciwosci dobroczynnych, polecany jest na rozrzedzenie krwi, biora go osoby w srednim wieku jako prewencje przed zawalami. Ja sobie zmniejsze dawke do 1 tabletki.

reklama
Jak pomaga schudnąć, pomaga nam na śluz i naszym Panom zwiększyć płodność to są to dla mnie wystarczajace wskazania do tego, by go brać. Wiąże z nim duże nadzieje.
Mam natomiast problem z inofemem, bo mam po nim straszne biegunki. I nie wiem czy go brać mimk to, czy nie...

Do góry