Lux, pokłóciliśmy się, bo u mnie nadal skoki nastrojów i generalnie przypominam odbezpieczony granat. Poza tym wczoraj pierwszy dzień @, pobudka o 5:00 rano, podróż do Poznania i z powrotem z małą (miała wizytę u prof. Napiontka, bo urodziła się ze stopami końsko-szpotawymi), a potem jak rozmawialiśmy z mężem o badaniu, to mi powiedział, że go nie zrobi bo w robocie będzie gaz zakładał i nie może się spóźnić (u nas miesiączka jest to jedyny moment, kiedy mąż będzie w stanie dotrzymać kilkudniowej abstynencji seksualnej), więc domyśl się mojej reakcji.
Cassiah, ja biore oeparol femina czyli olej z wiesiołka plus olej lniany. Biorę 3x2kaps dziennie (czyli 2000mg oleju wiesiołkowego i 1000mg oleju lnianego), w poprzednim cyklu brałam o 1 kapsułkę dziennie (czyli o 166 mg mniej oleju lnianego i 333mg oleju wiesiołkowego mniej). O efektach pisałam wcześniej. Wg mnie warto
Cassiah, ja biore oeparol femina czyli olej z wiesiołka plus olej lniany. Biorę 3x2kaps dziennie (czyli 2000mg oleju wiesiołkowego i 1000mg oleju lnianego), w poprzednim cyklu brałam o 1 kapsułkę dziennie (czyli o 166 mg mniej oleju lnianego i 333mg oleju wiesiołkowego mniej). O efektach pisałam wcześniej. Wg mnie warto