reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
No no dziewczynki w tym miesiacu widze ze kazda wziela sie za sluz, to dobrze wrozy, czuje ze marzec bedzie nalezal do nas :D Tylko niech sie juz u mnie ten malpiszon rozkreca bo chce zaczac nowy cykl!! Wrrr

Ewelinek Ty juz poczekaj do jutra, jeden dzien wytrzymasz a jutro akurat masz termin :) Trzymam kciuki!!!

Kochana pamietaj ze objawy ciazy w okolicach @ sa podobne do objawow @ dlatego nigdy nie wiadomo :)

U mnie wlasnie rozkrecila sie @. Zaczynam lykac wiesiolka. Wlasnie sobie kupilam ale strasznie drogi tu u mnie - ok 60zl na polskie za 30 kapsulek :( A lyka sie 1-3 dziennie to ledwo na 1 cykl wystarczy... Drozej niz tabsy na boga :D No nic sprobuje lykac po 2 (1000mg) bo na wiecej mnie nie stac :D oby nie bylo trzeba nastepnej paczki kupowac :)

reklama
Ewelinka dziewczyny mają rację. Ja się nie spieszylam z testu bo byłam pewna, że dostanę @.
Cycki i brzuch mnie strasznie bolały, dodatkowo czułam, że coś mi leci - były to ogromne ilości śluzu zresztą do teraz lecą. ;)
Dziś zrobiłam badanie progesteronu a jutro idę wyzebrac od lekarza ogólnego skierowanie na krew, mocz, magnez i żelazo. Jeśli wszystko będzie VW normie to poczekam z wizytą u gina z 2 - 3 tyg. ;)

Do góry