reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Gratulacje dla nowej przyszłej mamusi :-D dużo zdrówka i nudnej spokojnej ciąży
Ja dziewczyny zaliczać będę kolejny cykl zaczynam plamić więc pewnie zaraz @ się rozkręci :wściekła/y:
Jestem wściekła bo czekałam 6 msc na swoją ginekolog a teraz mi odwołali wizytę bo już nie pracuje w tej przychodni i teraz mogę się do niej zapisać prywatnie ale koszt wizyty 150 zł. No szlak ja i tak już płacę abonament prywatnej opieki.:no: No i nie wiem czy iść do niej czy znaleźć kogoś nowego, chciałam by mi badania zleciła a teraz trafię do jakiegoś wypierdka to będzie marudził że mi nie da bo po co.....

reklama
Paula no za kilka miesięcy się okaże czy teściowa w ciąży jest. Agata kurczę szkoda, że plamisz. Może popytaj się koleżanek, kuzynek, może one znają super lekarza.

Pytałam ale ja już korzystałam one są raczej od wypisywania anty i to jeszcze tych na końskich dawkach a inne chodzą po prostu prywatnie 150-200 za wizytę większość badań też prv, no a ja nie po to mam pakiet by teraz chodzić prywatnie bo szkoda kasy. Pójdę do swojej na tą wizytę może mi powie gdzie przyjmuje na NFZ. Chciałabym monitoring zrobić moja lekarz by mi dała skierowanie a inni to wiadomo starasz się za krótko nie dostaniesz i wara stąd...

i ja tez właśnie zaczęłam plamić! także małpiszon pewnie sie rozkręci jutro albo pojutrze. no to zaczynamy testowac wiesiołka :)

Buu, moze sie nie rozkreci, choc ja tez mialam taka nadzieje, jak zaczelam plamic, a malpa przyszla :-(
Ja tez mialam wiesiolka, ale w tym cyklu pije siemie lniane 3 razy dziennie, kwas foliowy i magnewo

No dziewuszki, u mnie też pełną parą... Biorę wiesiołek z olejem lnianym drugi dzień. Zapisałam sie do swojego gina na 14go. Mąż po jutrze ma badanie nasienia, sprawdzimy jego wojowników :) Wczoraj się o to trochę pokłóciliśmy przez tel, ale dzisiaj już jest ok.

wgoroacejwodziekapana, gratuluję :) Prześlij trochę ciążowych fluidków, bo to będzie mój 7 cykl. Może i nam się uda tak, jak Tobie :)

reklama
rozkreci sie, rozkreci bo u mnie zawsze @ sie zaczyna 1-2 dniowym plamieniem. nie szkodzi, spodziewałam się tego :) ja spróbuje narazie samego wiesiołka żeby wiedzieć co pomaga. a was foliowy to ja już ponad miesiac biorę. dziewczyny zdawajcie relacje jak wam pomagają wspomagacze :) jak u mnie się rozkręci ti zapisuje jako pierwszy dzien cyklu i dopiero startuje z wiesiołkiem. ma ktoś z nim doświadczenie? ile mg najlepiej dziennie brać?

Do góry