reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
jasne ewelinka, ziołka napewno ci nie zaszkodzą, a wiesiolek większości pomaga. ale jeśli nie masz problemów z zaobserwowaniem śluzu płodnego to nie bierz. a ty jak tam, objawy ciążowe się nasilają? ;)

A Kasia nie pyytaj czuje sie jakas taka chora zimno mi ciagle bym spala nie wychodzila z lozka , zakupy to dla mnie meczarnia, jestem nerwowa placzliwa ale jak zwykle tylko lewy jajnik boli i sutki raz jeden raz drugi swedzi i sa czule na dotyk .. ale jakos nie robie sobie wiekszych nadziei pewnie bedzie tak jak zwykle

A wiesiolek mi sie przyda bo sluzu plodnego na swojej wkladelce juz daaawno daawno nie widzialam :C

no to będziesz przykładem, że i bez śluzu można zajść :-D bo coś za dużo tych objawów na raz :-) kiedy masz @, bo nie zapisałaś się na liste?

Jakos tego nie czuje ze to ten miesiac nigdy nie wychodzi wiec watpie ze teraz wyjdzie .. teraz tez mam malo sluzu jak zwykle suchota a w ciazy czytalam ze jest ciagle mokro ..
Moj kalendarzyk gdy zaznaczylam.kiedy mialam owulke to pokazal mi ze 5.03 jest dzien @

no wlasnie tym bardziej ze ciagle nie wychodzilo to teraz juz pora! :) uszy do góry! ale rozumiem cie, ja też widze jakieś tam małe objawy ale nie chcę nad nimi się zastanawiać i rozkminiać, bo rownie dobrze to moe być podwyższony poziom progesteronu związany z drugą częścią cyklu. a jak się człowiek tak napali to pozniej jest rozczarowanie. dla mnie wiarygodnym objawem jest spóźniające się @ a wszelkie dodatkowe objawy przychodza właśnie po jej terminie więc nie ma co się wcześniej nakrecac, choć wiem że są wyjatki :)

Dla mnie spozniajaca sie @ nawet nic nie znaczy bo czasem spoznial mi sie do 5dni a i tak nic z tego nie bylo ..wiec w tym msc nawet nir testuje i szczerze mam juz dosyc teego calego "starania"
Braak humoru , zle samopoczucie robi swoje :-D :-D

oj to współczuje ci, nie ma nic gorszego niż przedłużające się cykle kiedy się starasz wrr... ja raz w życiu może miałam 31 dni cykl. a tak to 26-28. z tym że 26 dnia to po prostu zaczyna mi sie plamienie i trwa 1-2 dni. więc ja też razej nie testuje bo pewnie przed terminem dostane plamienia i już będę wiedzieć, ze to to :)

za to przed chwilą bylam na kibelku i nagle powrócił mi śluz płodny :crazy: nie wiem o co kaman, jestem 5 dni przed @... nie ma go dużo, ale jest troszeczkę i wymieszany z tym kremowym niepłodnym :( jeszcze nie zaczęłam wiesiołka :D ale chyba za dużo o nim myślę i sam się pojawił :-) mam nadzieje że to nie jest coś złego...

Moj z 29 nagle zrobil sie 35-36dniowy wiec to na prawde niekiedy dobija -.-
Co do sluzu to sie nie znam ale raczej nie powinnas sie martwic i skad wiesz ze jest plodny?? Ciagnie ci sie ??

Ja dzis rano.przy pierwszym porannym moczu mialam plamki.krwi przy podcieraniu ale jakos nie zwracam na to uwagi bo tamten cykl tez platal mi figle :-\ :-D

Zaraz ide spac bo juz normalnie nie widze na oczy jestem taaka spiaca

reklama
tak, ciągnie się. jest biały ale ma nitki tego ciągnącego :( dziwne jakieś. w ogóle dzien po owu miałam sucho a potem cały czas b dużo sluzu kremowego białego i teraz wymieszanym z tym ciągnącym... to chyba już na samą myśl o wiesiołku go dostalam :-D

Do góry