reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

No właśnie, czekanie jest najgorsze. U mnie kolejny dzień spóźnienia ,ale czuje ze zaraz dostanę, głowa mi pęka, plecy bolą i w ogóle nie mam na nic siły. To tako chichot losu. Jak juz nie jestem w ciszy to choć okres by się nie spóźnial, bo oszalec idzie. ..

reklama
Dokładnie, ja nie moge uwierzyć, że mam jeszcze prawie tydzień do okresu :( Jak ten czas wolno leci jak na złość. Już mnie wczoraj kusiło tego wiesiołka kupić, magnez i b6 na nowy cykl ale myslę sobie nieee, poczekam jeszcze, może jednak się udało :p Małe szanse, ale jakoś czlowiek ma nadzieje jeśli chodzi o tak ogormne pragnienie :) I łatwiej się żyje z tą nadzieją, nie? Najgorszy wg mnie jest ten tydzień okresu, kiedy czekasz na staranka. Po starankach już jakoś tak wstępuje pogoda ducha i ta nadzieja :)

Dla mnie najgorszy jest tydzień przed okresem, to oczekiwanie wlasbie.
Mam tak samo. chciałam kupić lubrykant,bo do tej pory używaliśmy durex,ostatnio dopiero dowiedziałam się ,że robi on plemnikom ogromną barierę. Zalamka normalnie. Znalazlam taki, który stwarza korzystne warunki, wiec jak tylko dostane teraz @ to kupuje ten convective czy jakoś tak. Używał ktoś?

Conceive plus - to lubrykant, który podobno wspomaga nawilżenie wewnątrz. No podejrzewam ze działa jak zwyczajny inny lubrykant, ale pomaga plemnikom dotrzeć na miejsce ,a nie hamuje jak inne.

Ja nie używam lubrykantów, bo jak mam dni płodne to mam bardzo mokro więc z lubrykantem nic byśmy nie czuli :D Jak mam niepłodne to używam trochę śliny jeśli jest problem z nawilżeniem :) Ale o tym Conceive słyszałam pozytywne opinie. Absolutnie nie używaj zwykłych nawilżaczy bo one sa niekorzystne dla nasienia!

Mi nie potrzeba lubrykantów. Nigdy nie miałam problemu z nawilżeniem. A po wiesiołku to już w ogóle... Basen normalnie mam.
No i udało mi się kupić nacycnik. Oczywiście przypomina bardziej namiot niż stanik, jest w brytyjskim rozmiarze 85G więc wieeeeeelki... No i cena - 210zł... Można bedzie go przerobić na biustonosz do karmienia. :)

reklama
hahah "namiot" :-D te rozmiary sa jakieś zaniżone w ogóle ostatnimi czasy to zauwazyłam. tak samo staniki jak i kostiumy kąpielowe. widać, że na azjatki większosć tych form szyje... Ja mam piersi wyraźne B, a nosze staniki C, bo te B dzisiejsze to jak na dzieci... Za to od kilku dni mam wyraźne C i teraz wyskakują mi z tych staników, mogłby już tak zostać <3 :D

Do góry