reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Hej dziewczynki. ;)
Ewelinakotalek trzeba ogarnąć śluz, jest niezbędny do zapłodnienia. Polecam tabletki z oleju z wiesiołka i siemie lniane. Efekt jest zaskakujący. ;)
U mnie nadal @ brak, ale od trzech dni czuje się jakbym ja miała. W sobotę bilismy z moim na spacerku i mówię "idziemy do sklepu po podpaski dostałam okres " doszłam do domu s tam nic tylko dużo śluzu. 4 dni spóźnienia.

To pewnie z nerwów, nawet nie wiecie co w ten weekend przeżyłam. Moja stara teściowa (46 lat ) bez jednego jajnika (usunięty rok temu ), po dwóch złośliwych nowotworach (bez jednej piersi, po chemii ) oznajmiła nam, że JEST W CIAZY!!!
Przeryczalam dwa dni i doszłam do wniosku, że to menopauza.

Cześć mam pytanko okres mam nie regularny raz 30 28 31 w lutym dostałam 17 skończył się za 4 dni . Współżylam 25 i 26 . A od wczoraj zauważyłam plamienie i dzisiaj tez było co to może oznaczać aha dodam że od piątku jestem chora i biorę antybiotyk czy mogło to spowodować ze dni płodne miałam sYbciej i doszło do zapłodnienia?

reklama
dzień dobry dziewczynki, życze wam udanego tygodnia :)

wgrącejwodziekapana trzymam kciuki, żeby @ jednak nie przyszła :) a ta tesciowa to niezly cyrk. jesli jest w tej ciąży to gratuluje gupoty. szczerze nie rozumiem tych kobiet ktore w tym wieku tak ryzykuja i nie umieją sie zabezpieczać. przeciez ciaza w tym wieku to ogromne ryzyko dla życia i zdrowia. nie mówiąc już o tym, że nieliczne z nich rodzą zdrowe dzieci w tym wieku. co za nieodpowiedzialnosć... jak to sie mówi głowa siwieje, dupa szaleje :)

Ostatnia edycja:
Do góry