reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Dlatego piszę, że brytyjskie G, bo w polskiej rozmiarówce mam "i" lub więcej... Porażka. Polecam Lady's Place :) Cassiah, może wgl nosisz niewłaściwy rozmiar?

reklama
Nie nie, umiem sobie dobrac stanik tylko po prostu zawsze przymierzam kilka roznych rozmiarow zanim kupie przez te wlasnie pokrecona numeracje :) Probuja mi wcisnac ze ja nosze C jak wiem ze daleko mi do C :D Z reszta nie tylko ja ale moje kolezanki tez zauwazyly te tendenje w zanizaniu (czy w zawyzaniu...tez wam sie to myli? :p) W ogole ja akurat tego problemu nie mam ale kolezanki co maja duzy biust nie moga dostac fajnego stanika z usztywniaczem.

Ja znalazłam jedynie miękki.
A tendencja jest straszna. Moja mama z biustem b nosi nagle d, a nawet e, a siostra z biustem c nosi g... Żart. I tworzenie dwóch rozmiarówek (większej, gdzie e jest faktycznie e, a nie 2 czy 3 miski zaniżone...). Ja wiem o co chodzi - o oddziaływanie na psychikę. Idę do sklepu, okazuje się nagle że biust mi urósł z a na c, kupuje i jestem szczęśliwa no nie mam juz tylko a i nie jestem płaska. A prawda taka, że nadal to a. Dlatego ja noszę od lat już te pełne rozmiary gdzie e jest e.
A co do usztywnionego stanika... To też jakiś żart. W PL nie dostaniesz żadnego usztywnionego stanika na rozmiar 85G, który udzwignie piersi i nie zrobi z nich kapci pod pachami. Masakra. Jeszcze może po weekendzie pojadę sobie do łęcznej. Tam. Też są duże biustonosze i moze tam coś znajdę.

Madziu, kolejny cykl - kolejna szansa.
U mnie nadal cisza, @ nie widać, nie słychać ani nawet nie czuć, choć dziś mam 30 dzień cyklu.
Dzisiaj jestem u siebie na lubelszczyźnie, ale zaraz znowu z powrotem do wawy a jutro z samego rana do Poznania... Ależ ja się muszę najeździć...

Madzia smutno. No ale nic. W marcu musi sie udać. Mój Mąż powiedzial ze ten miesiąc jest nasz :) ja codziennie garść tabletek ;) 6 wiesiolkow magnez i folik :D takze musza byc dwie kreski, nie moze byc inaczej.

reklama
widze, że w marcu wszystkie będziemy masowo zachodzić :D dziewczynki dawajcie znać czy widzicie jakieś zmiany po wiesiołku. ja mam mieć @ w piątek albo i wcześniej i lece od razu cała apteke wkupić ;)

Do góry