reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Dlatego piszę, że brytyjskie G, bo w polskiej rozmiarówce mam "i" lub więcej... Porażka. Polecam Lady's Place :) Cassiah, może wgl nosisz niewłaściwy rozmiar?

reklama
Nie nie, umiem sobie dobrac stanik tylko po prostu zawsze przymierzam kilka roznych rozmiarow zanim kupie przez te wlasnie pokrecona numeracje :) Probuja mi wcisnac ze ja nosze C jak wiem ze daleko mi do C :D Z reszta nie tylko ja ale moje kolezanki tez zauwazyly te tendenje w zanizaniu (czy w zawyzaniu...tez wam sie to myli? :p) W ogole ja akurat tego problemu nie mam ale kolezanki co maja duzy biust nie moga dostac fajnego stanika z usztywniaczem.

Ja znalazłam jedynie miękki.
A tendencja jest straszna. Moja mama z biustem b nosi nagle d, a nawet e, a siostra z biustem c nosi g... Żart. I tworzenie dwóch rozmiarówek (większej, gdzie e jest faktycznie e, a nie 2 czy 3 miski zaniżone...). Ja wiem o co chodzi - o oddziaływanie na psychikę. Idę do sklepu, okazuje się nagle że biust mi urósł z a na c, kupuje i jestem szczęśliwa no nie mam juz tylko a i nie jestem płaska. A prawda taka, że nadal to a. Dlatego ja noszę od lat już te pełne rozmiary gdzie e jest e.
A co do usztywnionego stanika... To też jakiś żart. W PL nie dostaniesz żadnego usztywnionego stanika na rozmiar 85G, który udzwignie piersi i nie zrobi z nich kapci pod pachami. Masakra. Jeszcze może po weekendzie pojadę sobie do łęcznej. Tam. Też są duże biustonosze i moze tam coś znajdę.

Madziu, kolejny cykl - kolejna szansa.
U mnie nadal cisza, @ nie widać, nie słychać ani nawet nie czuć, choć dziś mam 30 dzień cyklu.
Dzisiaj jestem u siebie na lubelszczyźnie, ale zaraz znowu z powrotem do wawy a jutro z samego rana do Poznania... Ależ ja się muszę najeździć...

Madzia smutno. No ale nic. W marcu musi sie udać. Mój Mąż powiedzial ze ten miesiąc jest nasz :) ja codziennie garść tabletek ;) 6 wiesiolkow magnez i folik :D takze musza byc dwie kreski, nie moze byc inaczej.

reklama
widze, że w marcu wszystkie będziemy masowo zachodzić :D dziewczynki dawajcie znać czy widzicie jakieś zmiany po wiesiołku. ja mam mieć @ w piątek albo i wcześniej i lece od razu cała apteke wkupić ;)

Do góry